Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Toaster Test

Toaster Test

På denne side har vi lavet en test af flere forskellige toastmaskiner, som allesammen har noget unikt i sig, hvoraf en af dem er kåret til bedst i test hele to gange. Derfor kan du altså være sikker på at denne test kommer bredt omkring, selvom vi kun har valgt at have tre forskellige med i denne toaster test. Det er også for ikke at gøre det alt for forvirrende for dig som forbruger at skulle navigere rundt i alle de forskellige toastmaskiner. 

Vi har sørget for at have tre forskellige mærker med, så du kan se noget fra alle deres verdener og hvad de hver især kan tilbyde. Vi har ligeledes også en rigtig sværvægter med, som egentlig er tiltænkt professionelle, men som sagtens kan bruges af private også, hvis man gerne vil lave en masse sandwich eller toast på en gang. Denne model er altså super godt hvis du måske har en lille sandwichbar eller andet, men kan også godt bruges derhjemme.

Vi håber at du med denne test kan finde frem til lige netop den toastmaskine som du gerne vil have. Der findes noget for ethvert budget, og helt sikkert også noget der matcher dine behov og forventninger til en toastmaskine. Man kan sige at grundprincipperne i en toastmaskine er de samme hele vejen igennem, da den jo egentlig bare skal kunne lave en toast eller en sandwich på den nemmeste måde. Lad os komme i gang med vores toaster test.

Ariete Toastmaskine 1923

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
538,00 538,00 Køb her

Den første vi skal kaste os over, er denne fine sag fra Ariete, som laver super gode toastmaskiner, som nemt kan lave nogle af de allerbedste toast. Denne model er fremstillet i rustfri stål, både for udseendet skyld, men i den grad også for at gøre det meget nemmere at gøre den ren, efter du har brugt den. Du kan med denne model indstille hvilken temperatur du ønsker din toast eller sandwich skal have. Det er noget meget unikt, som man ikke altid kan gøre. 

Modellen her kører med hele 1200 watt, hvilket gør at den hurtigt kan blive varmet op, så du kan gå i gang med at lave mad med det samme. For at gøre det endnu nemmere for at at gøre denne model ren, er der også lavet stegeflader med non-stick belægning, som gør det nemt for dig at fjerne alt det skidt der skulle sidde på den med et snuptag. Du kan have plads til flere forskellig størrelser mad i denne toaster, takket være en smart løsning i låget, som hænger i nogle hængsler der gør at den kan tilpasses størrelsen på det mad du putter i den. 

For at alt fedtet og snask fra maden ikke løber væk, har denne model også en beholder som samler dette op, så du nemt kan fjerne det igen. Det bliver altså ikke meget nemmere at gøre denne toaster ren igen. 

Specifikationer: 

 • 1200 watt
 • Non-stick belægning
 • Drypbakke
 • Svingende top til forskellig størrelser mad

Krups FDK452

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
320,00 320,00 Køb her
323,00 323,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på kommer fra Krups, som er lidt af en show-off i toast verdenen med denne model. Den har nemlig kastet hele to priser af sig. Første gang i 2015 af forbrugerrådet TÆNK og anden gang i 2017 af Politikken. Derfor kan man altså sagtens være sikker på at denne model er noget helt for sig. Du får virkelig noget for dine penge, hvis du vælger at købe denne model fra Krups, med alt den hæder den har fået gennem tiden, har vi at gøre med en vaskeægte toast legende. 

Denne model er det uundværlige køkkenredskab når du skal have en toast. Selvom dit brød er af den store størrelse, kan du altså sagtens proppe det i denne også, da den har en stegeflade på hele 12×12 cm. Du har altså muligheden for at lave én kæmpe toast eller to store toast. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at gøre. 

Denne model opnår en helt utrolig høj varme, men uden at håndtaget på den bliver unødvendigt varmt. Man bliver faktisk næsten overrasket over hvor koldt håndtaget egentlig er, når man skal tage sin toast ud, eller skal kigge til den. Det betyder altså at man ikke skal være bange for at man kommer til at brænde sig på håndtaget, når man skal kigge. 

Specifikationer: 

 • 850 watt
 • Non-stick belægning
 • Stor stegeflade på 12 x 12 cm
 • Bedst i test af to omgange

H. W. Larsen – Fiamma GR 6.1

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.999,00 3.999,00 Køb her

Den sidste, og nok vildeste, toaster vi skal kigge på kommer fra H. W. Larsen, som er kendte for at lave super fede toastere og generelt maskiner og andre værktøjer som f.eks. knive eller andet, til professionelle. Men mange af deres produkter kan faktisk også sagtens bruges af private i deres egne hjem. Denne er præcis i den sidste kategori. Det er lidt af et monstrum, men har man  køkkenet til det, så kan man altså lave nogle vidunderlige toast, sandwich eller panini i denne store fætter. 

Har man en stor familie eller tit har gæster på besøg, så klarer denne model altså skærerne så alle får varm toast på samme tid, takket være den store stegeflade på hele 51 x 43 cm som denne model er udstyret med. Du kan altså lave ret mange toast på en gang, hvis du bruger denne model. Det kan godt være lidt overdrevet at have så stor en toaster i hjemmet, men hvis du er mange derhjemme, kan det være en befrielse. 


Man skal dog lige have i mente at det er en ordentlig moppedreng, som vejer 28 kg og som fylder en halv meter i bredden, så man skal altså ikke have et lille køkken, hvis der skal være plads til den her fede toaster i sit hjem. 

Specifikationer: 

 • 3000 watt
 • Non-stick belægning
 • Stor stegeflade på 51 x 43 cm
 • Lav mange toast på en gang

Share.

About Author

Leave A Reply