Stavblender Test

I denne test skal vi se nærmere på stavblendere. Disse super gode blendere kan være en kæmpe hjælp i køkkenet, hvis du gerne vil have blendet noget hurtigt, uden at skulle hælde det over i en anden beholder eller på anden måde er nødt til at skulle bruge unødigt med tid på at skulle blende maden. I denne test af stavblender kommer vi omkring flere forskellige mærker, som alle har noget unikt at byde på. 

Derudover er der også en vaskeægte stavblender bedst i test med i denne test. Derfor kan du altså være sikker på at denne test har alt hvad du har brug for, når du skal finde lige præcis din næste stavblender. Find stavblender i denne test ved at vælge mellem de fire forskellige modeller vi har valgt at have med i denne test. Vi har nøje udvalgt de fire som vi har valgt at tage med i denne test for at sikre os at der er noget for alle i denne test af stavblender. 

For at find stavblender bedst i test, behøver man ikke lede særlig længe, da vi har en med i denne test. Hvis du gerne vil vide hvilken det er, må du desværre vente lidt og læse videre i denne test, så du finder frem til den. Vi kunne naturligvis ikke lave en test uden at have en med som var stavblender bedst i test, derfor er den selvfølgelig også med i denne test, som vi har lavet for at gøre det nemmere for dig at finde din næste stavblender. 

Vi håber du let kan finde en stavblender som matcher lige præcis dine behov, hvilket vi har forsøgt at gøre nemmere ved at have noget med for enhver pengepung, så derfor burde du også nemt kunne finde en stavblender der passer til de krav som du har. Det er super smart med en stavblender hvis du gerne vil spare en masse tid i køkkenet, da du nemt kan blende f.eks. supper eller andet, som du ellers ville være nødt til at hælde over i en blender eller andet, for at skabe endnu mere opvask, hvilket man naturligvis ikke ønsker skal ske. 

Electrolux ESTM7500S S

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
523,00 523,00 Køb her

Den første vi skal kigge på kommer fra det verdenskendte Electrolux, som er kendt for at lave mange forskellige apparater og maskiner til den daglige husholdning. De er især kendte for deres driftssikkerhed og deres gode kvalitet. Denne model er selvfølgelig ingen undtagelse. Med en super stærk motor på hele 700 Watt, kan du være sikker på at du kan blende dig gennem selv de mest hårdføre sager. 

Der medfølger flere forskellige gode ting til denne stavblender, som du kan bruge til flere forskellige opgaver i køkkenet og som kan gøre din madlavning meget nemmere. De ting som følger med til denne model er blandt andet et piskeris og minihakker, som kan klare flere forskellige opgaver for dig. Du kan bruge piskeriset til de opgaver som kræver en lidt hurtigere piskning end andre opgaver gør. 

Til denne model har man udviklet specielle knive for at kunne blende på så effektiv en måde som overhovedet muligt. Det gør at denne kniv har en langt højere ydeevne end mange andre på markedet har. Derfor kan du være sikker på at du får blendet dine ting på den helt rigtige og mest effektive måde overhovedet. Denne teknologi kaldes for TruFlow. Denne model har ligeledes et soft touch greb, som gør at du hele tiden er sikker på at have godt fat i stavblenderen når du bruger den. 

Tilbehøret til denne model tåler sagtens at komme i opvaskemaskinen, hvilket betyder at du sparer en masse tid på opvasken, så du ikke skal stå og gøre det hele rent bagefter. Kniven og den elektriske del af stavblenderen tåler naturligvis ikke opvaskemaskine, hvilket selvfølgelig giver sig selv. Du kan selv vælge hastigheden på denne model, hvilket gør at du nemmere kan styre hvordan du skal blende dine fødevarer. 

Specifikationer: 

 • Minihakker og piskeris medfølger
 • Turbofunktion for hurtigere blendning
 • Dele tåler opvaskemaskine
 • 700 watt kraftig motor
 • Medfølgende bæger til smoothies

KitchenAid Classic 2571EOB

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
999,00 999,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på kommer fra det meget populære mærke KitchenAid, som er kendte for deres klassiske design og fede køkkenmaskiner. Denne model er endnu et lækkert skud på stammen fra KitchenAid, som igen formår at skabe et produkt som besidder alle de gode ting, som KitchenAid laver. Også selvom dette er en noget mindre maskine end de plejer at lave, har det virkelig ramt den her godt. 

Denne model har hele tre knivblade, hvilket gør, at du hurtigere kan blende din mad eller retter. Det betyder altså at du sparer en hel del tid i forhold til dem som kun har to knive. Derfor kan du altså være sikker på at denne model ofte vil være mere effektiv end mange andre modeller på markedet. Der er hele tre forskellige slags tilbehør med til denne model. Du får altså både en minihakker, en blender kande og et piskeris. 

Du kan altså bruge alle disse redskaber til at lave den bedst mulige mad, på den korteste tid. Denne model har en kraftig motor på 180 watt, hvilket også gør den energieffektiv og er billigere i strøm. Udover dette, så har denne model tre knivsæt, som hver har sin egen funktion, så du kan skifte dem ud alt efter hvad du skal bruge dem til. Der et som kan purere, et som kan knuse og det sidste kan hakke. Så alt efter hvad du skal bruge det til, kan du skifte efter behov. Du har altså virkelig en komplet stavblender i denne model. 

Hvis du gerne vil have en stavblender som du kan bruge til lidt af hvert, skal du helt klart vælge denne model. Der er så meget tilbehør med til denne model, hvilket gør det til en af de mest komplette blendere der er på markedet. Du får altså virkelig noget for pengene, hvis du vælger denne model fra KitchenAid. 

Specifikationer: 

 • Minihakker og piskeris medfølger
 • 5 hastigheder
 • Dele tåler opvaskemaskine
 • 180 watt kraftig motor
 • 3 knivsæt medfølger

Bosch MaxoMixx MSM88190

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
986,00 986,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på kommer fra den tyske gigant Bosch, som er kendte for deres super gode kvalitet og lange historie. Der er næsten ingen hjem, der ikke har en eller anden dims fra Bosch i deres hjem, da de laver alt lige fra opvaskemaskiner til boremaskiner. Derfor spænder de altså bredt, men formår stadig at skabe nogle super gode produkter hver eneste gang. Denne model har fulgt trop og er dermed også en super god stavblender. 

Denne model er den stavblender i denne test, som har den suverænt største motor på hele 800 Watt, hvilket må siges at være en hel del. Derfor kan du altså være helt sikker på at denne model nemt kan æde sig gennem selv de mest hårdføre fødevarer. Med et lækkert SoftTouch håndtag er du sikret at kunne have godt fat i denne model, uden nogen slinger i valsen. Kombineret med hele tolv indstiller af hastigheden, har du altså et super værktøj i hånden. 

For at du kan give den lidt ekstra gas, så har denne model også en turbofunktion, som sikrer at du kan æde dig gennem det sidste, der måske lige kræver en ekstra stærk blender. Denne model er udstyret med en kniv som har hele fire blade, hvilket betyder at du med den nye QuatroBladePro teknologi, kan blende med et helt perfekt resultat. Det meste af denne model er fremstillet i rustfrit stål, hvilket betyder at du nemt kan gøre det rent, uden de store problemer.

Der medfølger flere forskellige ting til denne model, blandt andet et piskeris og en minihakker, som man ofte ser som tilbehør til stavblendere. Derudover følger der er en form for food processor med til denne model, hvor du blot sætter staven på, så fungerer den som betjening af kniven som er nede i beholderen, præcis som man kender det fra en traditionel food processor. Det bliver altså ikke meget smartere med en stavblender som denne model. Til forskel for andre stavblendere på markedet, har denne model en fleksibel spiralledning, som gør det nemt for dig at nå. 

Specifikationer: 

 • Minihakker og piskeris medfølger
 • 12 hastigheder
 • Dele tåler opvaskemaskine
 • 800 watt kraftig motor
 • 4-bladet kniv
 • Food processor enhed

Braun Multiquick 7 MQ775 Patisserie

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
626,00 626,00 Køb her

Den sidste vi skal kigge på kommer fra Braun, som er en af de mest kendte mærker indenfor elektronik, da de laver alt lige fra tandbørster til barbermaskiner. Koblingen til stavblendere  kan måske være svær at spotte, men faktisk laver Braun næsten alt mellem himmel og jord, så naturligvis laver de også stavblendere. Denne model er faktisk så god, at den er blevet kåret til bedst i test i 2015 af forbrugerrådet TÆNK. Det sætter altså også en tyk streg under hvor gode braun er til det de gør.

Denne model kommer med en motor på hele 750 watt, hvilket gør den til den med den anden kraftigtigste motor i denne test. Det betyder altså at du med denne model kan komme meget tæt på den perfekte stavblender, hvilket også understreges ved at denne model har vundet bedst i test. Derfor kan du altså være helt sikker på at du får en af de bedste stavblendere på markedet. Med denne model har Braun skabt en helt unik blenderteknologi, som sørger for et jævnt og pænt resultat, så du på den måde får det mest ud af din stavblender. 

For at gøre det endnu nemmere for dig, registrere denne model selv hvor stor en hastighed den skal køre med. Jo hårdere du trykker, jo hurtigere vil kniven køre rundt. Dermed slipper du altså for at skulle ændre hastighed hele tiden, det foregår helt af sig selv. Det er virkelig smart. Denne model kommer også med en foodprocessor del, som du kan bruge til at lave mange forskellige retter med. 

For at du ikke skal risikere at du kommer til at svine hele køkkenet til, har denne model en indbygget anti stænk funktion som gør det nemt for dig at holde det hele nede i den beholder du blender i. Dermed har du ikke madvarer i hele køkkenet på ingen tid. Der medfølger desuden også et piskeris til denne model, som gør det muligt for dig at piske f.eks. flødeskum eller andet, som kræver et piskeris og lidt ekstra power end bare håndkraft. 

Specifikationer: 

 • Minihakker og piskeris medfølger
 • Smart Speed
 • Dele tåler opvaskemaskine
 • 750 watt kraftig motor
 • Food processor enhed
 • Bedst i test af TÆNK
 • Patenteret blenderteknologi 

Sådan finder du en stavblender

Vi håber denne test har været med til at give dig et indblik i verden for stavblendere. Det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige. Vi håber du har fundet nogle af de stavblendere vi har haft med, interessante og at du måske vil overveje om en af disse ikke er den rette for dig. Der er noget for ethvert behov, hvilket betyder at du sikker har valgt en favorit blandt disse stavblendere. 

Nogle af de ting man skal tage et kig på når det kommer til stavblendere er hvor stærk motoren er på dem. Det er vigtigt fordi man skal huske at gøre op med sig selv, hvad man egentlig skal bruge den her stavblender til. Hvis det blot er til hurtigt at blende en suppe, mens den er på blusset, så er en ganske almindelig stavblender længe nok. 

Men hvis du gerne vil bruge den til flere forskellige ting, skal du overveje om du ikke skal have en stavblender med lidt mere tilbehør som f.eks. en foodprocessor. Så kan du bruge den til at lave langt flere forskellige retter, hvorfor stavblenderen bliver en større del af dit køkken, fordi du kan bruge den til at lave mange forskellige ting. De fleste stavblendere har ofte et piskeris og en minihakker med, men det er ikke alle der har det.

Share.

About Author

Leave A Reply