Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Soundbar Test

Soundbar Test

I denne test skal vi se nærmere på fem forskellige soundbars, som alle leverer en super god lyd. Vi har fundet fem af de soundbars som vi mener er de bedste på markedet. For at gøre det så bredt som overhovedet muligt har vi valgt at have fem forskellige mærker med, så du nemmere kan danne dig et overblik over de mange soundbars der findes på markedet. Der er ligeledes også noget for enhver pengepung og helt sikkert også noget for dig. 

Test af soundbars er meget forskelligt fra hjemmeside til hjemmeside, hvorfor vi her vil give et bud på dem som vi meget er bedste soundbars til prisen. Der findes et hav af soundbars bedst i test, hvorfor det kan være meget svært at finde lige præcis den soundbar testvinder, som matcher lige netop dine behov. Med denne test håber vi at kunne kaste et lys over det store marked for soundbars, som der findes på markedet. 

Du har måske allerede en soundbar, men vil gerne have en nyere eller en anden model, så er du kommet til det rette sted. Mange mener at lyden i et tv ikke er god nok til at man kan få den fulde oplevelse ud af den film eller udsendelse som man ser i tv. Derudover så er en soundbar også meget pænere at se på, end hvis man kobler en stor og grim højttaler til sit tv f.eks. Så en soundbar er lige så meget lavet til at skabe god lyd, som den er skabt til at være æstetisk. 

Det er nemlig især designet af de her soundbars som vi gerne vil tage et ekstra godt kig på, når vi skal vurdere hvad vi mener er de bedste på markedet. Derudover skal vi også tage et kig på hvor store de er. Det har nemlig også en meget stor indflydelse på hvor god en soundbar rent faktisk er. Det betyder nemlig noget hvor du kan stille den, hvis du går op i at den skal være flot og skal kunne være i stuen uden man lægger alt for meget mærke til den. 

Derudover skal man også se på om det er en soundbar man ønsker skal hænge på væggen, eller om den skal ligge på et tv bord eller andet. Det er nemlig ikke alle der kan hænges op, alle kan naturligvis ligge, eller stå, på et tv bord. Hvis man har et væghængt tv skal man overveje om man skal have en soundbar der kan hænges op også. På den måde ser det bedste ud for de fleste, og gør at man ikke ligger nær så meget mærke til at soundbaren er der. 

Det kan nemlig være et problem for mange der ikke synes at en soundbar er særlig pæn, som gerne vil have den skal fylde så lidt som muligt, eller på anden måde ikke vil have den skal kunne ses så meget. Noget der er i højsæde når soundbaren fremstilles er, at man kan betragte den som et møbel eller noget pænt man har i sit hjem. Det er derfor vigtigt at man finder lige præcis den soundbar som passer bedst til ens stil i hjemmet. 

Vi håber at vi med denne test kan hjælpe dig godt på vej til at købe en soundbar til dit hjem. Hvis du ikke allerede har en soundbar er det en super god investering at gøre sig, da det kan gøre en verden til forskel hvis du godt kan lide at se film eller andet på dit tv. Det er vigtigt at understrege at man ikke nødvendigvis behøver kun at bruge den til sit tv. Man kan også bruge den til andre ting. 

Du kan f.eks. høre musik på den, så slipper du for at skulle købe en højttaler til dette også. For det er jo ikke særlig ofte at man både ser tv og hører musik, hvorfor en soundbar kan dække begge behov som udgangspunkt. Så hvis du også er vild med at høre musik skal du overveje om du ikke skal skifte den gamle højttaler eller anlæg ud med en super fed soundbar som du også kan bruge til tv. 

Edifier CineSound B3

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
886,00 886,00 Køb her

Den første vi skal kigge på kommer fra et mærke der hedder Edifier som er kendt for at lave helt fantastiske højttalere, som står i mange hjem verden over. De gode egenskaber fra deres højttalere har de bragt med over i den her soundbar, så du kan sagtens regne med en helt eminent god lyd fra denne soundbar. Denne model kommer uden en subwoofer, som er den her kasse der plejer at stå ved siden af tv’et. 

Det betyder dog ikke at lyden stadig er helt eminent på trods af dette. Du får nemlig en sprød og lækker lyd fra denne soundbar som kan tilsluttes på flere forskellige måder. For at få den bedste lydoplevelse fra dit tv, skal du vælge at bruge et coaxialt kabel til lyden. Du kan også vælge at bruge et optisk digital kabel, alt efter hvad der er nemmest for dig, og hvad dit tv er udstyret med. Det er nemlig forskellige fra tv til tv, hvordan man nemmest kan tilslutte det, samt hvad der giver den bedste lyd. Så nogle gange må man prøve sig frem. 

Hvis du tænker over, hvordan i alverden man så skal kunne spille musik, hvis man kun har de to kabel muligheder for at få musik eller lyd ud fra tv. Det er der heldigvis en løsning på. Denne model kommer nemlig med 4.0 Bluetooth forbindelse, så du nemt kan tilslutte din telefon og høre den musik du elsker. Det fungerer altså på helt samme måde, som hvis det var en ganske almindelig højttaler. 

Derudover har denne model også muligheden for at kunne hænge på væggen, så du har muligheden for at at kunne have den hængende lige under tv’et hvis det er det du ønsker. Du kan altså nemt skjule kabler af vejen, hvis du ikke ønsker at have dem flagrende rundt omkring, og samtidig tager den ikke plads på f.eks. et tv bord, hvis du har sådan et. Der er altså mange fordele ved at vælge en væghængt soundbar, frem for en der kun kan stå på bordet. 

Alt i alt er denne model super god og du slipper altså for at have den store kasse i form af subwooferen stående ved siden af, som kan optage en masse plads, som man måske ikke ønsker. Derfor er denne model også lidt billigere end andre, men det betyder bestemt ikke at der er spare på noget fra Edifiers side. Du får derimod en super god lyd, som du ikke kan få andre steder til de samme penge. 

Specifikationer: 

 • Bluetooth: Ja
 • Farve: Sort
 • Vægophæng: Ja

Klipsch RSB-3

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.490,00 2.490,00 Køb her

Den næste vi skal tage et kig på er fra det velkendte mærker Klipsch. En vaskeægte sværvægter inden for soundbars er altså denne flotte soundbar fra Klipsch. Hvis du gerne vil have den bedste lyd, men samtidig heller ikke ønsker at bruge hele din sparegris på det, kan du med fordel vælge denne. Prisen på denne model er solidt plantet i midten af de fleste andre soundbars på markedet. 

For at du får den bedste lyd fra denne model skal du bruge det medfølgende optiske kabel, som du skal tilslutte direkte til dit tv for at du kan nyde den super gode lyd som denne soundbar kan levere. Med en soundbar fra Klipsch tager du dine film eller serier til det næste niveau og kan på ingen tid skabe en biograf stemning hjemme hos dig selv. Det bliver altså ikke meget nemmere at kunne leve sig helt ind i en film eller serie som du holder af. 

Denne model er kun 6,5 cm høj, hvilket betyder at den ikke fylder særlig meget i rummet og at du næsten ikke lægger mærke til den, selvom den står på dit tv bord eller et andet sted i rummet. Du kan nemlig også bruge den til at lytte til musik eller podcast og ikke kun til at få lyden fra dit tv bedre ud i rummet. Mange mener nemlig at tv afgiver en flad lyd og altså ikke har nogen dybde i sig, hvilket kan være med til at gøre en film mindre spændende end den egentlig er. 

Det vil Klipsch gerne lave om på, hvorfor de har lavet dette lille vidunder af en soundbar. For at denne model skal fylde endnu mindre i rummet er subwooferen også indbygget i denne model. Du slipper altså dermed for at skulle have plads til en stor kasse for at få den gode lyd som denne model kan give. 

Udover den kablede forbindelse kan du også tilslutte denne via bluetooth, som giver dig muligheden for at kunne afspille musik fra flere forskellige enheder. Det betyder altså at du ikke behøver at have en højttaler mere for også at kunne spille musik. Du har det hele i en pakke, hvilket sparer penge, tid og plads i dit hjem. Dermed har du altså en større frihed, som gør at du ikke skal investere flere penge i god lyd. 


Som en lille krølle på halen eller som krymmel på kagen, så har Klipsch udstyret denne model med virtuel surround sound, hvilket betyder at du får surround sound uden at skulle have alle de ekstra højttalere og ledninger overalt i stuen eller hvor du væælger at placere denne model. 

Specifikationer: 

 • Bluetooth: Ja
 • Farve: Sort
 • Vægophæng: Ja
 • Mål: 91.4 x 6.5 x 10.2 cm

Jamo SB 36

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.399,00 2.399,00 Køb her

Den tredje i rækken af soundbar bedst i test, er denne flotte sag fra Jamo, som er kendt for at lave nogle af de flotteste og mest velspillende højttalere på markedet. Med denne soundbar har de skabt noget som man med lethed kan betragte som et flot møbel og som kan inddrages i den måde man indretter sig på i hjemmet. Derfor skal man overveje om denne soundbar ikke er den man skal have i sit hjem. 

Den fylder ikke mere end blot 6,5 cm i højden, hvilket gør at den ikke kommer til at fylde alverden i ens åsyn og kommer på ingen måder til at irritere hvis man synes at en højttaler normalt fylder meget. Jamo er ellers normalt kendte for at lave forholdsvis store højttalere, som fylder en del i lokalet, men som i den grad kan spille op til fest. Med denne model har man valgt at gå lidt modsat for at lave en soundbar der passer ind i alle hjem, uden at den skal fylde mere end højst nødvendigt. 

Denne model har indbygget subwoofer, hvilket betyder at du ikke skal have en stor kasse til at stå ved siden af din soundbar, som kan fylde en hel del. Du får altså den allerbedste lyd, uden en masse kabler og andre enheder som skal tilsluttes på kryds og på tværs. Hvis du gerne vil have denne model op og hænge på væggen, så er det også muligt, da denne model er velegnet til det. Mange vælger at have den hængende lige under tv’et for at det giver bedst mening i forhold til lyden fra tv. 

Hvis du gerne vil have dine filmaftener skal have et nøk op i stemning skal du helt klart vælge denne model, da den har indbygget surround sound, hvilket gør at den kaster lyden rundt i lokalet så det føles som om du er en del af filmen. Førhen skulle man hænge højttalere op rundt omkring i rummet for at give samme effekt, men takket være ny moderne teknologi, så er det nu muligt at gøre virtuelt, så man får samme oplevelse uden at skulle gøre en masse arbejde først. 

Til denne model følger der desuden en fjernbetjening med, som du kan bruge til at styre lydstyrken på denne soundbar. Det giver dig altså også endnu mere frihed, hvis du f.eks. lytter til musik, og ikke gider at skulle over og skrue op og ned for lydstyrken eller skifte sang, eller hvad man ellers ville bruge en fjernbetjening til. Det får du altså ikke med til nogle af de andre soundbars i denne test. 

Specifikationer: 

 • Bluetooth: Ja
 • Farve: Sort
 • Vægophæng: Ja
 • Mål: 91.4 x 6.5 x 10.2 cm

JBL Bar Studio

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.219,00 1.219,00 Køb her
1.321,00 1.321,00 Køb her

Den fjerde og næstsidste vi skal kaste et blik på, kommer fra det meget kendte mærke JBL, som mest af alt er kendte for deres små bærbare højttalere, som er helt eminente. Denne model er også eminent og så er den faktisk også mindre end de andre soundbars i denne test af soundbar. Med andre ord så er denne model altså kun 5,8 centimeter høj, hvilket må betragtes som værende testens laveste. 

Så hvis du er typen der gerne vil have en soundbar som ikke fylder alverden og er stor modstander af store højttalere, så er denne soundbar helt perfekt til dig. Selvom den er mindre end de andre, er der ikke sparet på noget som helst. Du får stadig samme god lyd og muligheden for også at hænge den op på væggen, hvis det er det du vil. Du slipper ligeledes også for at skulle have en stor kasse stående, som fylder en hel del i dit hjem. 

En anden god ting med denne model er, at den kan bruges med din egen fjernbetjening til tv’et. Det betyder altså at du heller ikke skal have en ekstra fjernbetjening liggende på bordet og skal finde rundt i hvilken der er til hvad. Den virker sammen med de fleste nye og mest gængse mærker af tv, hvorfor den sikkert også vil passe til dit tv. Til forskel for nogle af de andre soundbars i denne test, kables denne model med HDMI kabel og ikke et optisk kabel. 

Det giver samme lyd, det er bare meget nemmere at sætte op og tager næsten ingen tid at få til at virke. Derfor skal du vælge denne model hvis du gerne vil have det så nemt som muligt, men samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med noget som helst. Ligesom flere af de andre modeller i denne test, så har denne soundbar også surround sound, så du kan få det maksimale ud af din soundbar. Derudover kan du også tilslutte din telefon eller tablet via bluetooth og lytte til dit yndlingsmusik. 

Denne model er perfekt til dig der gerne vil have en soundbar som ikke er gået på kompromis med noget som helst, men samtidig ikke ønsker at bruge en stor sum penge på det. Du får alle de goder som man kender fra andre soundbars på markedet, blot til en lavere pris, samtidig med at det kommer fra et yderst anerkendt og godt mærke som er JBL. De har været på markedet i mange år og deres lyd plejer at være helt eminent, hvilket også er tilfældet med denne model. 

Specifikationer: 

 • Bluetooth: Ja
 • Farve: Sort
 • Vægophæng: Ja
 • Mål: 61.4 x 5.8 x 8.6 cm

LG SL9YG bk

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.871,00 5.871,00 Køb her

Sværvægteren i denne test af soundbar har vi gemt til allersidst. Den kommer fra mastodonten LG, som har leveret tv og lyd i verdensklasse de sidste mange år. Det er et af de foretrukne mærker i Danmark og i resten af verden, når det kommer til tv og lyd. De overrasker gang på gang og det er uden at prisen er røget i vejret. De holder sig på et niveau hvor alle kan være med. Denne model er bestemt en af dem, og har nogle ting som andre soundbars ikke har. 

For det første så kan den både hænges på væggen, men du kan også have den stående på en hylde eller et tv bord. Denne model kan selv mærke efter om den hænger på en væg eller står på et bord, hvorefter den tilpasser lyden til der hvor den hænger eller står. Det betyder altså at du ikke behøver at ændre på noget som helst på din soundbar hvis du gerne vil have den bedste lyd. Det klarer denne soundbar helt af sig selv. Det bliver altså ikke meget nemmere og bedre at kunne få den bedst mulige lyd. 

Som den allerførste soundbar i verden spiller denne model sammen med både Google Assistant, men også Dolby Atmos. Det betyder altså at du kan styre hele molevitten ved blot at bruge din stemme som kommando. Du skal altså ikke engang have fingrene op af lommen, men kan blot lægge dig ned og styre det hele ved blot at snakke. Man kan næsten ikke ønske sig mere. Det skulle dog være at den også kunne klare popcorn til filmen, men der må vi nok vente nogle år endnu før det bliver en realitet, hvis det gør. 

For det ikke skal være løgn, så er denne model altså født med en chromecast i sig, det vil sige du blot kan give kommandoen “Ok Google, afspil Titanic på Netflix”. Det er selvfølgelig blot et eksempel, men det viser bare hvor nemt det kan gøres. Så længe du har en app der kan bruges til chromecast, så kan det vises på tv’et og du kan bestille det gennem din soundbar. Det er lige før englene synger ved brug af denne model. Med denne model medfølger der er en trådløs baghøjttaler, som sørger for at du får en endnu bedre lyd. 

Du kan også vælge at lytte til musik gennem din soundbar, både på bluetooth men også hvis du vælger at bruge chromecast, da den også kan afspille gennem Spotify f.eks. Derfor kan du altså også bestille et stykke musik ved blot at fortælle din soundbar det. Der er ingen tvivl om, at vi helt klar synes denne model er den fedeste soundbar i denne test, men det er også den dyreste. 

Specifikationer: 

 • Bluetooth: Ja
 • Farve: Sort
 • Vægophæng: Ja
 • Mål: 122 x 14.5 x 5.7 cm

Share.

About Author

Leave A Reply