Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Slow Juicer Test

Slow Juicer Test

I denne test skal vi se nærmere på markedet for slow juicere og finde hvad vi mener er den bedste slow juicer. Det kan være meget svært at finde ud af hvad man skal vælge når det kommer til slowjuicer, da der findes så mange på markedet, at det kan være svært at afgøre hvilken der er den bedste slow juicer. Vi har valgt at liste fire forskellige slow juicere op, for at give dit et mindre overblik over hvad du kunne vælge som din næste slow juicer. 

Hvis du ikke helt har styr på hvad en slow juicer reelt set er, er hjælpen kommet her. For at forstå hele ideen bag dette, er vi nødt til at tage udgangspunkt i en almindelig juicepresser for at forstå forskellen og hvorfor den er bedre. I en almindelig juicepresser er der en klinge som kører med ca. 3.000-10.000 omdrejninger i minuttet for at presse så meget juice ud som overhovedet muligt. Det er dog ikke den bedste løsning til at maksimere den juice der kommer ud af din juicer. Derimod kræver det faktisk meget langsommere omdrejninger. 

I en slowjuicer har du en snegl som presser saften ud ved en meget lavere hastighed. Der der mellem 50-100 omdrejninger i minuttet. På den måde kan saften bedre mases ud af frugten og skal ikke smadres i tusinde stykker for at komme ud. På den måde maksimere du altså hvor meget der kommer ud af dine frugter på den mest effektive måde. Slow juicere har ikke vundet så stort indpas i Danmark endnu, men er godt på vej til at blive noget alle efterhånden kender til. Maskinen fungerer ved at frugten bliver skåret ud i mindre stykker og bliver derefter presset, så det giver en juice der ikke skiller og har mindre skum. 

Med en slow juicer får du altså allerbedst mulighed for at kunne få så meget ud af de frugter du har brugt til din juice. Dermed sagt så er det ikke fordi en juicepresser er dårligere af den grund, for man kan sagtens få en god slat juice ud af dem, men dette er ikke en juicepresser test. I en juicepresser test ville vi tage udgangspunkt i nogle helt andre ting. Denne test fokuserer på slow juicer bedst i test, så du bedre kan danne dig et overblik over hvad der er godt på markedet. 

Hvis du allerede nu har en almindelig juicepresser men gerne vil maksimere mængden af juice du får fra dine frugter, skal du overveje om du ikke skal have en slow juicer. Du finder fire forskellige mærker i denne slow juicer bedste i test, som sikkert også vil falde i din smag. Vi har noget for enhver pengepung, så du også kan finde en der matcher dit budget samt behov. 

Vi håber at vi med denne test kan hjælpe dig til at vælge den slow juicer som passer til lige netop dine behov og ønsker. Der er noget for ethvert budget, og helt sikkert også noget for dit budget. 

KitchenAid 111EOB

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.589,00 3.589,00 Køb her

Den første vi skal tage et kig på er fra det populære mærke KitchenAid. De er kendte for deres mange forskellige køkkenmaskiner af meget høj kvalitet. Det betyder med andre ord at du er sikker på at du får en slow juicer af høj kvalitet, uden du skal bruge en formue på det. Du slipper med en del færre penge, end man ellers skulle tro, når man køber et produkt som dette. 

Med denne model får du en 2-i-1 løsning, som gør at du ikke behøver at skære frugten i helt så små stykker som man ellers er vant til. Det er der sørget for med det brede indføringsrør med tilhørende tragt, som gør det nemt for maskinen at kværne hvad du sender ned til den. Fordi der er et lavere omdrejningstal sørger det også for at juicen ikke bliver varm at blive fremstillet, samt minimerer hvor meget ilt juicen tilføres i processen. Det betyder at du kan holde på langt flere af de enzymer som er følsomme overfor varme og ilt, hvilket sikrer en længere holdbarhed og en bedre juice. 

Der er ligeledes tænkt meget over at denne model skal være meget støjsvag, hvorfor man også vil opleve en maskine der ikke larmer nær så meget som mange andre vil gøre på markedet. Der medfølger tre forskellige sier til denne model, alt efter hvor meget pulp du vil have med i din juice. Det er også nødvendigt at vælge mellem de forskellige størelser, alt efter hvilke råvarer du bruger til juicen. 

Juiceren er holdt i en metalkonstruktion, som gør det nemt for dig at gøre den ren når du har brugt den. Det kan nemlig meget nemt svine en hel del, hvilket man med denne maskine gerne vil minimere eller gøre nemmere for dig at rengøre. Alt i alt en super god maskine, som du kan bruge i mange år og lave en fantastisk juice med. 

Specifikationer: 

 • Strømforbrug: 250 Watt
 • Beholder: 800 ml
 • Flere hastigheder

Angel Juicer 7500

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
9.595,00 9.595,00 Køb her

Den næste vi skal tage et kig på kaldes af mange mennesker for slow juicerens Rolls Royce. Det er altså toppen af poppen denne model, som giver dig den bedste juice du kunne forestille dig. Denne model er suverænt den dyreste som er i denne bedste, men fordi den betragtes som værende så god som den er, så vælger vi at tage den med alligevel, da du også skal have chancen for at anskaffe dig en juicer som denne. 

Denne model arbejder i to forskellige trin, hvilket betyder at den i første trin kværnes grøntsager, frugt osv i store stykker, eller i grove stykker. Dernæst kommer ingredienserne igennem andet trin hvor der bliver tygget og mast af maskinen, som presser og maksimerer alt det juice som den kan. Dermed får du altså et langt større udbytte af dine grøntsager, end hvis du vælger en traditionel juicepresser. 


Det gode med denne model, og noget som kan være et problem med andre maskiner, er at den har en sensor der siger fra når der er kommet for meget i juiceren, så man ikke overfylder den. Den slår over i bak og spytter frugten eller grøntsagerne op igen. Dermed undgår man at beskadige sin juicer, og sørger for at den lever i længere tid. Det er den eneste juicer i denne test, som har denne sensor. 

Denne juicer er i en klasse for sig selv og har høstes anerkendelse verden over, for hvor god den er. Det siges at denne model og dens mindre udgave laver noget af verdens bedste juicer. Så selvom den koster en lille smule mere end mange andre juicere på markedet, så har du altså virkelig også her en juicer du får lidt ekstra af. På den måde er din investering bedst her. Med andre ord så får du det bedste inden for juicere, hvis du vælger denne model. 

Der findes et hav af forskellige tilbehør og ting du kan købe til Angel Juicer 7500, så det er bare at gå på opdagelse i de mange ting, der kan gøre din juice oplevelse bedre. Med ryet for at være den bedste juicer på markedet, kunne vi på ingen måde undgå at have den med i vores test, for at sikre os, at vi kommer bredt omkring nogle af de bedste juicers der er på markedet.

Specifikationer: 

 • Strømforbrug: 150 Watt
 • Dual-Gear
 • Omdrejninger i minuttet: 82

Green Star Elite GSE-5000

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.495,00 5.495,00 Køb her

Denne model er en af de største pionerer inden for slow juicere. Denne model er den opdaterede udgave af den gamle klassiker, som har været på markedet i mange, mange år. Denne gang har man valgt at fintune nogle forskellige ting på denne juicer, som gør den så god og unik som den altid har været. Man har gjort valserne længere og ændret formen på dem, hvilket giver et meget større udbytte af juice, når man bruge denne Green Start Elite. 

Denne model er også væsentlig nemmere at samle end de tidligere modeller har været, takket være en kraftig lukkeclips, som holder sammen på det hele. Derudover har man også tænkt en del over hvordan den bliver nemmere at gøre rent, hvorfor der naturligvis også er tænkte på dette. Som man kender det fra de tidligere GS modeller, hvis man kender til dem naturligvis, så vil man vide at det kan være et stort skrummel at have stående. 

Det er det for den sags skyld stadig. Så man skal altså være opmærksom på dette, inden man vælger at købe denne model, for at være sikker på, at man har plads til den i sit hjem. Derudover skal man med denne model, ligesom de foregående modeller stadig skære frugt og grøntsager i noget mindre stykker end man skal med mange andre modeller, da foderrøret stadig er en smule småt. Derfor kræver denne model lidt mere forarbejde end de andre i denne test. 

Denne model har, ligesom Angel Juiceren, også to valser, hvilket også betyder at denne model også maksimerer udbyttet af frugterne, eller grøntsagerne. Denne model arbejder med 110 omdrejninger i minuttet, hvilket er en smule mere end de fleste slowjuiceren, men ikke meget. Derfor kan du altså også være sikker på, at du med denne model og får en hel masse juice ud af dine råvarer.

Denne model har dog et speciale, som den er særligt god til. Lige netop denne model, ligesom dens forgængere har en særlig god evne til at kværne hvedegræs og bladgrønt som f.eks. spinat eller grønkål. Dermed har den altså som den eneste i denne test et speciale, hvilket gør den til en af de bedste på markedet, selvom tiden lidt er løbet fra modellen, klarer den det stadig uovertruffent. 

Specifikationer: 

 • Strømforbrug: 165 Watt
 • Dual-Gear
 • Omdrejninger i minuttet: 110

Omega OMJ-J8228

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.544,00 2.544,00 Køb her

Den sidste vi skal tage et kig på kommer fra et særdeles velkendt mærke, nemlig Omega. Mærket er amerikansk og de har fremstillet mange juicere både til professionelle, men i den grad også til private. Virksomheden er omkring 20 år gammel, men har allerede en historie og en tradition som de færreste andre juicere på markedet kan følge med på. Denne model skiller sig lidt ud fra de andre, da det er en vandret juicer. 

Mange professionelle i hele verden bruger Omega som deres foretrukne mærke, når det kommer til slow juicere, hvilket også cementerer deres ry som værende et af de bedste mærker på markedet til netop slowjuicere. Derfor skal du altså ikke være i tvivl om, at denne model også følger trop på lige netop dette. Den er tiltænkt private, men har alle de gode elementer som en professionel kræver at en slow juicer har. 

Denne model arbejder med 80 omdrejninger i  minuttet, hvilket er meget normalt for en slow juicer i denne kaliber. Ligesom Green Star er denne model også helt eminent til hvedegræs og bladgrønt. Men denne kan så meget mere end det. Du kan nemlig lave flere forskellige ting, såsom at kværne kaffe, lave pasta, nøddesmør eller bruges til at hakke kød og lave fars af både kød og fisk. Du har altså her en virkelig alsidig maskine, som ikke blot kan bruges til kun at lave juice, men så mange andre ting også. 

Nu kan du måske undre dig lidt over om det ikke kan afgive smag til din juice at bruge den som en slags køkkenmaskine. Svaret er nej. Der er seks forskellige tude med til denne model, hvilket gør at du skifter den alt efter hvad du skal lave. Derudover kan den også skilles helt ad, så du kan gøre den rent. Også inde i de små kroger, som man måske ikke normalt kan komme ind i. Denne model begrænser mængden af ilt der kommer til juicen under processen, hvilket gør at juicen bibeholder nogle af de gode enzymer der er i juicen. 

Specifikationer: 

 • Strømforbrug: 150 Watt
 • Vandret juicer
 • Omdrejninger i minuttet: 80

Share.

About Author

Leave A Reply