Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Løbeur test

Løbeur test

I denne test skal vi se nærmere på løbeure og hvilke der er bedst i test. Der findes et hav forskellige mærker, som alle laver vidunderlige løbeure. Det kan derfor være meget svært at vælge lige præcis det som du gerne vil have. Vi har lavet denne test af løbeure, for at gøre det meget nemmere for dig, at vælge lige præcis det løbeur som passer bedst til dig. 

Vi har nøje udvalgt flere forskellige mærker, så du får et nuanceret billede af, hvad de forskellige mærker kan, og hvorfor du skal vælge lige netop deres løbeure. Det kan nemlig være svært at sætte sig fast på lige præcis hvilket ur man skal vælge, fordi der er så mange at vælge mellem. 

Vi har taget fire forskellige mærker med i denne kategori, samt valgt noget for enhver pengepung. Det mener vi giver den bedste test, og helt klart også, at du finder noget du kan lide blandt de løbeure vi har udvalgt. Vi har ligeledes også valgt et løbeur bedst i test, så du kan se hvilket vi mener var det bedste af de ure vi har testet. 

Det kan være svært at sætte et facit for, hvad det bedste løbeur 2020 er, fordi der er så mange gode. Derudover er der kommet nogle nye mærker på banen, som ligeledes også har udfordret de mere etablerede mærker såsom Polar og Garmin. Det er netop de to mærker som man anser som værende de største og bedste på markedet, men er de det? 

Med denne test har vi bragt to andre mærker ind i spillet også, for at se om de måske endda kan gøre det bedre en de gamle ræve på markedet. Et løbeur, eller pulsur, kan bruges til mange andre ting end blot at løbe. Der findes et hav af forskellige sportsaktiviteter som disse ure også kan tracke. Dermed behøver det altså ikke kun at være løb du kan bruge det til.

Et løbeur er et super godt redskab til at holde styr på sin træning og se om man kan forbedre sig på tid eller distance. Det kan være med til at motivere dig yderligere, hvis du kan se der sker fremskridt og at du bliver bedre efter hver gang. Det kan man ikke se, medmindre man har et løbeur, eller pulsur. Du kan naturligvis tage tid på det, men du kan ikke se hvor langt du har løbet, hvor hurtigt du løber pr. km, puls osv. 

Der er altså rigtig mange gode funktioner i et ur som dette, hvilket er med til at du kan få en bedre træning og rykke dig fra gang til gang. Det er forskelligt fra ur til ur, hvor mange forskellige ting de kan, men som udgangspunkt har de fleste et par forskellige aktiviteter so du kan tracke med et løbeur eller pulsur. 

Garmin Forerunner® 735XT

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.744,00 1.744,00 Køb her

Denne lækre sag fra Garmin har nogle helt vildt gode funktioner og kan hjælpe dig med træning både til lands, men også til vands. Dermed er der altså ingen grænser for hvordan du kan tracke din træning, hvad enten du svømmer eller løber, eller noget helt tredje. Der er så mange funktioner i det her ur, at vi ville kunne skrive hele testen blot om disse funktioner, men vi skal forsøge at gøre det kort. 

Der er ting som VO2-Max estimering, restitutions anbefaling, syregrænse, løbsberegner, svømme-, løbe- og cykledynamik, som kan måle på så mange forskellige parametre, så du kan fintune din træning og løb ned til sidste detalje, så du kan blive den allerbedste udgave af dig selv. Uret kan lige så måle noget så detaljeret som skridtlængde, vertikal ration og jordkontakt pr. skridt.

Derudover er det naturligvis også muligheden for at du kan lagre din træning så du kan blive endnu bedre næste gang. Du kan også bruge det som ganske almindeligt armbåndsur, hvor du kan ændre udseendet på urskiven, så det passer til din dagligdag. Det betyder også at du kan måle antal skridt, kalorier og din søvn, hvis du går med det til hverdag. Det er nogle super gode parametre som er værd at måle på, hvis man gerne vil optimere sin tilværelse. 

Skal du ud og dyrke triatlon kan du også bruge dette ur til formålet. Det er nemlig lavet sådan, at man kan med et tryk på en enkelt knap, kan ændre den disciplin man udfører. Så når du skifter fra svømning til cykling, så kan du blot trykke en gang på knappen, så får du målt din cykling i stedet for svømning. Det bliver altså ikke meget nemmere at få de bedste resultater. 

En anden funktion i dette ur, som kan være med til at gøre dig endnu bedre, er Strava Live Segments, som er et værktøj du kan bruge til at måle hvor hurtig du var sidste gang du løb eller cyklede samme rute. Du får altså live opdateringer på din tur, for at se om du er bagud eller hurtigere end sidste gang på samme rute. Der skal dog købes abonnement på denne løsning efter de første 60 dage. 

Alt i alt et super lækkert ur, som helt klart har vores varmeste anbefalinger. Komforten er super god, og man mærker næsten ikke at man har det på. Hvis du gerne vil tage din træning til næste niveau, så skal du helt klart vælge denne model fra Garmin. Den har taget os med storm, og kommer helt sikkert også til at tage dig med storm. 

Specifikationer:

 • Vægt: 41 gram
 • Pulsmåler: Ja
 • GPS: Ja
 • Batterilevetid: 14 timer

Nordic Active S10+

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
892,00 892,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på, er fra et knap så kendt mærke, men det har i den grad også noget at skulle have sagt. Denne model ligger i den billigere ende i forhold til de andre modeller som er med i denne test. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med noget som helst da man har fremstillet dette ur. 

Alle de nødvendige funktioner såsom GPS, pulsmåler og adskillige sport modes er blot nogle af de ting som denne model besidder. Hvis du leder efter godt og alsidigt løbeur, som ikke vælter budgettet, så skal du helt klart gå efter dette ur. Du får altså design og funktionalitet der går hånd i hånd, uden at det gået ud over komforten på uret. 

Komforten har været i højsædet da dette ur er blevet udviklet og det mærker man lynhurtigt. Med en lav vægt på dette ur, er du sikret den rareste oplevelse og du er ikke hæmmet af et stort og klodset ur til at skulle tracke din performance og dine mål. Du får ligeledes også en lang batterilevetid, så du ikke hele tiden skal bekymre dig om at skulle lade uret op.

Derudover kan du også bruge dette ur på din svømmetur. Det er nemlig vand- og støvtæt efter IP68 standarder. IP68 er den allerhøjeste modstand en enhed kan have mod vand og støv, hvilket man kan sammenligne til de absolut bedste smartphones der er på markedet i dag. Derfor får du altså et super godt ur, som du kan bruge i lang tid. 

Med dette ur er du sikret dig et super lækkert ur som holder til lidt af hvert. Du har en række funktioner som er nødvendige for at kunne forbedre din træning og gøre dig til en bedre udgave af dig selv, uden at du skal ud og smadre sparegrisen. Det er et fornuftigt ur der kan det, som det skal, til en pris alle kan være med på. 

Specifikationer:

 • Vægt: 51 gram
 • Pulsmåler: Ja
 • GPS: Ja
 • Batterilevetid: 120 timer (ved standby)

Sportsbuddy Veryfit Smart

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
799,00 799,00 Køb her

Den tredje vi skal kigge på er det ur med den laveste pris. Her får du naturligvis ikke et super fancy og vildt løbeur, men du får stadig et ur med mange gode funktioner, som du kan bruge til din hverdag eller fritid. Der er hel 14 forskellige sports modes, hvilket betyder at du helt sikkert også kan tracke din sport med dette ur.

Ud over at være et løbeur, så er det faktisk også et smartwatch, hvilket gør det super brugbart i din hverdag også. Der er ikke andre ure i denne test, som også har smartwatch delen i sig også, men det har dette ur altså også. Det betyder med andre ord, at du ikke behøver kun at bruge det når du er ude at træne. 

Med den store 1,3” skærm der er på dette ur, kan du let navigere rundt i de forskellige ting, som dette ur kan. Det gode ved dette ur er, at det er et dansk mærke, som bliver forhandlet af en dansk forhandler. Det betyder altså at du er sikret god og omhyggelig kvalitet, så du har et ur der holder i mange år frem. 

Du kan selv vælge hvordan urskiven skal se ud på dette løbeur, hvorfor du har muligheden for selv at kunne skabe lige præcis det ur, som du synes er flot. Derudover skal du ikke være bange for at du ridser det store glas der er på dette ur, da det er udstyret med ridsefast gorilla glas. Det betyder altså at det kan klare lidt af hvert, når det kommer til sport og bevægelse. 

Alt i alt et super lækkert ur, som har en række forskellige funktioner, som du kan gøre brug af både i din hverdag men også i den grad til din træning. Du får altså et super lækkert ur, som du kan bruge når du vil. Der er intet værre end at skulle oplade sit sportsur hele tiden, hvorfor producenten gerne har ville gøre op med dette. Derfor har denne model hele 10 dages batterilevetid. Det slår de andre modeller med flere længder. 

Specifikationer:

 • Vægt: 46 gram
 • Pulsmåler: Ja
 • GPS: Ja
 • Batterilevetid: 10 dage

Polar M430 White

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.197,00 1.197,00 Køb her

Som den allersidste i denne test, skal vi tage et kig på dette flotte ur fra Polar, som er en af de store mærker inden for sportsure og løbeure. Denne model kan måle både inde og ude, hvilket betyder du også kan bruge det i fitnesscenteret. Her måler uret blot dine armbevægelser for at kunne tracke din aktivitet. 

Du kan med dette ur lave en konditionstest, som kan fortælle, eller afsløre, hvor god form du er i. Derefter kan du arbejde og træne dig op til en bedre kondition, hvis det er det du vil gøre. Så kan du efter noget tid tage en test igen, så du kan se om du har forbedret dig. Derudover kan du lave et løbeprogram specifikt lavet til dig, ved hjælp af uret. 

Dette ur er lavet til dig der gerne vil have et så godt billede af din træning som overhovedet muligt. Der findes et hav af forskellige sports modes, og din træning eller sport er helt klart også heriblandt. Et super godt og alsidigt ur, som kan bruges til lidt af hvert og har en lav vægt på kun 51 gram. Du mærker altså næsten ikke at du har uret på, hvilket er meget vigtigt under træning eller løb. 

Hvis du gerne vil have et sportsur som du kan bruge både i hverdagen men også til træning, så skal du helt klart overveje om dette ur ikke er noget for dig. Du kan måle mange forskellige ting med dette ur, hvilket giver dit et super godt billede af hvor og hvordan du kan forbedre din træning. 

Modellen kommer i flere forskellige farver. Du kan vælge alt lige fra orange til hvid, men der er også andre farver. Du kan også vælge at tilkøbe nogle remme, så du selv kan skifte lidt mellem dem, så du selv kan vælge hvordan du gerne vil have uret ser ud fra dag til dag. Det er super nemt at skifte remmen og kan være en god ide, så du kan rengøre i uret efter brug også. Der kan nemt ophobe sig snavs. 

Share.

About Author

Leave A Reply