Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Løbebånd Test

Løbebånd Test

I denne test af løbebånd skal vi se nærmere på to forskellige løbebånd til to vidt forskellige priser. Vi vil med denne test kaste et blik på nogle af de løbebånd som vi mener er det bedste på markedet. Vi har udvalgt to forskellige mærker til denne test af løbebånd, som alle sammen har noget forskelligt at byde på. Vi håber du på denne side vil finde et løbebånd som falder i din smag, og som du måske kan bruge i dit hjem, eller center, hvis du har sådan et. 

Flere og flere vælger at have nogle fitnessmaskiner i deres hjem, da de efterhånden er kommet ned i en pris hvor de fleste kan være med. Det betyder også at der stilles større og større krav til hvor gode de skal være og hvad de skal kunne. Derudover er der også en række forskellige parametre som man skal være opmærksom på, når man skal have sig et løbebånd. For at finde løbebånd bedst i test skal man kigge på en del forskellige ting. 

Der er selvfølgelig noget ret indlysende ting man skal kigge på, men så er der også nogle som man måske ikke lige havde tænkt over inden man kaster sig ud i et køb af et løbebånd. En af de ting som man skal kigge på er naturligvis målene på båndet, for at sikre sig at man har plads til det. Derudover skal man også huske at der også bør være god plads rundt omkring løbebåndet, så man er sikker på ikke at komme til skade hvis der sker et uheld på løbebåndet. 

Løbebånd bedst i test kan du finde på denne side, da vi har udvalgt nogle af de bedste der findes på markedet, så du bedre kan skabe dig et overblik over, hvilke du bør vælge. Det skal naturligvis siges, at det er løbebånd som vi selv har udvalgt som vi mener er nogle af de bedste på markedet for løbebånd. Der er to forskellige mærker i kategorien og helt sikkert også noget for din smag eller pengepung. 

Nogle af de mærker som vi har med i denne test er nogle som bliver brugt i flere forskellige fitnesscentre over hele verden, hvilket også er med til at sikre at du ved at det er ordentlige løbebånd som vi har valgt til denne test af løbebånd. Vi håber vi med denne test kan være med til at du finder dit næste løbebånd bedst i test. Måske har du allerede et løbebånd, eller også skal du ud og købe dit allerførste. Vi har noget til begge dele, så du nemt kan finde lige præcis det løbebånd der passer til dig. 

I en travl hverdag er det vigtigt at man sørger for at motionere og gøre det på den nemmeste måde. Du sparer altså en hel del tid ved at have et løbebånd i hjemmet og ikke skulle ud af døren for at løbe eller skulle ned i et fitnesscenter. Du kan altså derfor nemt og bekvemt kommer i super god form, ved at vælge at investere i et løbebånd som disse. Så hvad venter du på? 

Gymleco LN7 Løbebånd

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
34.999,00 34.999,00 Køb her

Det første løbebånd vi skal kigge på, er suverænt det dyreste vi har i denne test, men er samtidig også det med allerflest funktioner. Det er derudover det løbebånd i testen som har den største brugervægt ud af dem alle. Denne model kan klare personvægt på op til 240 kg, hvilket må siges at være en del. 

Man har sørget for at lave denne model i den bedste kvalitet overhovedet mulig, hvorfor du kan være sikker på at du får et løbebånd der holder i mange, mange år frem. Det er især velegnet hvis du har et center og gerne vil have den bedst mulige kvalitet og som bliver brugt af en masse mennesker i løbet af dagen og dermed stilles der krav til holdbarheden af løbebåndet. 

Det er dog ikke kun velegnet til dem som har et fitnesscenter, det er bestemt også henvendt til dem som gerne vil have den bedst mulige kvalitet uden at gå på kompromis med noget. Det er naturligvis vigtigt altid at have et løbebånd som er af god kvalitet og som er robust og kan bruges igen og igen. Hvis ikke, så kan man risikere at der kan ske skader eller man på anden vis står med et løbebånd som ikke virker. 

Dette løbebånd må betegnes som værende et professionelt løbebånd, hvilket også afspejler sig i de mange funktioner som det har. Du kan løbe op til 25 km/t, hvilket er en del højere end hvad de fleste andre løbebånd på markedet kan klare. Typisk går de til omkring 20 km/t, men hvis du lige har brug for den ekstra fart, kan du med fordel overveje om denne ikke er ideelt til lige netop dette. 

Stigning kan selvfølgelig også reguleres. Det kan den helt op til 20%, hvilket også er en hel del, men er dog standard på de fleste løbebånd på markedet. Totalvægten på dette ekstreme løbebånd er på hele 200 kg. Så det er altså ikke bare lige et løbebånd du selv bære ind i hjemmet, der skal professionel hjælp til, for at kunne få det ind, medmindre du naturligvis selv har muligheden for at gøre det. 

Med en så høj totalvægt er du altså også sikker på at det står godt fast på gulvet og du derfor ikke skal være bange for at der sker noget eller at det på anden måde skulle vippe eller flytte sig mens du løber, da det kan give dig store skader og potentielt set kan det være livsfarligt hvis det sker. Man skal derfor også være sikker på at står på et fast underlag, som ikke kan give anliggende til at der sker noget. 

Du kan ligeledes tilslutte en tablet til dette løbebånd, hvor du kan bruge flere forskellige løbeprogrammer eller måske se noget på den, mens du træner. Det kan hjælpe mange til at holde motivationen oppe, hvis de på en eller anden vis egentlig bliver distraheret fra hvad træningen, så de faktisk helt glemmer de motionerer. Det er oftest hovedet der siger stop før kroppen gør. Altså kan man meget mere end man selv tror. 

Specifikationer: 

  • Mål: 215 x 90 x 153 cm
  • Vægt: 200 kg
  • Brugervægt: 240 kg
  • Max hastighed: 25 km/t
  • Max stigning: 20%

DK City DT-22

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
19.000,00 19.000,00 Køb her

Denne model skiller sig lidt ud fra de andre, da den er er manuel og derfor er det dig selv der skal sørge for at holde båndet i gang. Det betyder også at du ikke kan indstille en hastighed som du gerne vil løbe. Du er nødt til at holde dig i gang, så du selv laver den hastighed som du skal bruge. Dermed slipper du altså for at du kommer til at løbe i et lidt for hurtigt eller langsomt tempo i forhold til hvad du egentlig gerne vil. 

Det betyder dog at du ikke kan løbe med så stor en stigning som du ellers kan på andre løbebånd, da man selv skal holde sig igang, og det derfor kan gøre det besværligt at gå synderligt meget opad, hvis man selv skal holde løbebåndet i gang. Derfor kan man kun indstille denne model til en stigning på 7%, hvilket også er en del, og helt klar også noget der kan mæres når du træner. 

Det er ingen hemmelighed at dette løbebånd ikke er som de fleste andre løbebånd er. De fleste har et bånd der kører ved en af dig selv defineret hastighed, hvor dette skal holdes i gang og følger den hastighed som du løber i. Det giver dig altså meget mere frihed til at løbe lige præcis den hastighed som du gerne vil. Det kan være med til at minimere skader og på anden vis give dig skavanker når du løber. Det er altså et løbebånd som i den grad bliver mere og mere populært. 

Måden hvor det rent praktisk fungerer er, at jo hårdere du træder jo hurtigere kommer du frem. Derudover så er det også noget at gøre med hvor lange skridt du tager, som afgører hvor hurtigt du kommer frem på båndet. For at gøre det nemmest og mest komfortabelt for dig når du løber på løbebåndet er rammen på selve løbebåndet fremstillet således at ergonomien er i højsæde, så du kan holde fast, hvis du har behov for det, uden at du skal ud i en unaturlig position. 

Der er også en skærm på denne model som giver dig nogle af de vigtige oplysninger som man har brug for at vide mens man løber. Det kan være ting som fart, tid og distance som er vigtige for ens træning. Men det er også vigtigt at man har styr på sin hjerterytme, som denne også kan måle. Faktisk skifter skærmen baggrundslys til din hjerterytme hvilket er meget unikt for et løbebånd. Løbefladen er desuden 55 x 152,5 cm, hvilket giver dig en masse plads at løbe på. 

Specifikationer: 

  • Mål: 227,5 x 89,5 x 149 cm
  • Vægt: Fremgår ikke
  • Brugervægt: 180 kg
  • Max hastighed: Manuelt
  • Max stigning: 7%

Share.

About Author

Leave A Reply