Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Juicer Test

Juicer Test

I denne test skal vi se nærmere på juicepressere. Der findes et hav af forskellige former for juicepressere, men denne gang vil vi tage et kig på dem som man i daglig tale kalder for centrifugal juicer. Det er dem som de fleste har i deres hjem nu til dags, hvis du har en juicepresser eller saftpresser, som de også kan kaldes, da de kan bruges til mange forskellige ting. 

Vi har nøje udvalgt lige præcis de juicere som skal med i denne juicepresser test, for at du også kan finde lige præcis den juicer som passer bedste til dine behov. Man kunne også kalde denne test for en saftpresser test, da der ikke skelnes mellem saftpresser og juicepresser. For at finde juicer testvinder, har vi måtte finde noget fra tre forskellige mærker, for at sikre os at vi får en så bred juicepresser test som overhovedet muligt. 

De mærker som vi har udvalgt til denne test er nogle af de bedste på markedet for juicere, hvilket betyder at du kun får hvad vi mener er det bedste af det bedste, så du på den måde kan udvælge den juicer som du gerne vil have til dit køkken. Måske kender du allerede til nogle af mærkerne som f.eks. Braun, som er kendt for at lave mange andre ting til hjemmet og som nok er det mest kendte mærke vi har med i denne test af juicere. 

Hvis du gerne vil have en juicer, men ikke helt er sikker på hvilken du skal købe, er du havnet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig noget af det bedste på markedet, som gerne burde gøre det nemmere for dig at finde frem til lige netop den juicepresser bedst i test, som du gerne vil have. 

Der er mange forskellige behov når det kommer til juicepresser, så det er forskelligt fra person til person hvad man ønsker når man kigger efter en juicepresser. Det har vi forsøgt at tage højde for, da vi har udvalgt det her juicepressere, som er med i denne test. Vi håber at du med denne test kan finde frem til den juicer du gerne vil have. 

Forskellen på en slow juicer og en almindelig juicepresser som de her er, at man med en slow juicer bruger en valse i maskinen som moser frugten og saften ud af dem, hvor man med en almindelig juicer snitter alt frugten og på den måde får alt saften ud af frugten eller hvad man ellers ville bruge i sin juice. Mange kender ofte ikke forskellen på de to forskellige maskiner, men faktisk er forskellen ikke særlig stor. 

Man kan derfor meget let beslutte sig for om man skal have den ene eller den anden. Da de næsten giver den samme mængde juice. Man skal bare finde ud af med sig selv hvor meget forberedelse man ønsker at gøre inden. En slow juicer skal f.eks. have mindre stykker end en almindelig juicer skal. 

Steba E160 Centrifugal juicer

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.076,00 1.076,00 Køb her

Den første vi skal kigge på i denne test kommer fra Steba, som er et kendt mærke indenfor køkkenmaskiner og juicere. De er især kendte for deres store kraftige motorer på deres maskiner og denne model er bestemt ingen undtagelse. Den kommer med en motor på 1000 Watt, hvilket må sige at være ret mange. Dermed er du altså sikret en juicer som kan kværne sig gennem lidt af hvert uden problemer overhovedet. Det giver dig friheden til ikke at skulle skære så meget inden du gør brug af denne juicer. 

Den er fremstillet i rustfrit stål for at give den så råt et look som overhovedet muligt og derudover er det også meget nemmere at gøre den rent, end hvis den var fremstillet i plastik f.eks. Derfor er netop denne model foretrukket af mange verden over. Der er mange forskellige fordele ved denne maskine, som vi vil komme lidt nærmere ind på. Du kan f.eks. regulere hastigheden trinløst, det vil sige du kan indstille ned til mindste lille detalje hvor hurtigt klingen skal køre rundt. 

Denne model har ligeledes en større åbning end de andre i denne test, som gør at den nemmere kan tage større stykker frugt og faktisk kan tage hele frugter på en gang. Der medfølger en 2 liters beholder som juicen kommer ned i, hvorefter du kan hælde den over i et bæger og drikke den lækre juice. For at juiceren skal have en længere levetid har man valgt at termo beskytte motoren, så den holder længere. 

Specifikationer: 

 • 1000 Watt
 • Stor åbning på 8,4 cm til hele frugter
 • 2 beholdere medfølger
 • Rustfri stål 
 • Komponenterne kan kommer i opvaskemaskinen

Magimix 18083SK Centrifugal juicer

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.499,00 2.499,00 Køb her

Den anden vi skal kigge på kommer fra det relativt ukendte Magimix. Selvom mærket ikke er så kendt som de andre i denne test, så skal man bestemt ikke lade sig snyde af denne fine model fra Magimix, som kan bruges til så mange ting, at det næsten kun er fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave med denne smarte juicer fra Magimix. 

Denne model er som skabt til dig der gerne vil have frisk juice med både frugt og grøntsager i, da den på meget kort tid formår at presse juicen ud til dig, så du kan nyde en kold og frisk juice fyldt med alle de gode sager som kroppen jo elsker. For at understrege hvor god den her model er, har man valgt at smide hele 30 års garanti på motoren oven i hatten. Det bør være nok til at kunne fornemme hvor god den her juicer er. Der er 3 års garanti på øvrige dele. 

Hvis du gerne vil have dig en lækker salat, kan du faktisk bruge den indbyggede funktion som er i denne model, hvor du kan snitte grøntsager på den nemmeste måde. Du slipper altså for at skulle stå med alt skærearbejdet. Det er bare ned i juicepresseren og så afsted.

Det bliver altså ikke meget nemmere at lave en salat og leve sundere, hvis det er det som man ønsker. 

Hvis du skal bruge nogle bløde eller kogte grøntsager eller frugter, har Magimix lavet en patenteret teknologi, som gør det muligt for dig at lave juice af disse også. Derudover kan maskinen også presse citrus og sortere kernerne fra, så du slipper for dem. Du skal altså ikke stå og bøvle med at mase dem nedover en manuel citruspresser, det klarer maskinen for dig på nemmeste vis. 

For at du kan få så meget inspiration som muligt, har Magimix valgt at smide en opskriftsbog oven i hatten, samt en gratis app, hvor du kan finde inspiration til juice og mange andre ting, som du kan lave med lige netop denne model. Det bliver altså ikke meget nemmere og smartere at lave god og lækker juice i hjemmet. 

Specifikationer: 

 • 400 Watt
 • Stor åbning til hele frugter
 • 2 beholdere medfølger
 • Bog med opskrifter medfølger
 • Komponenterne kan kommer i opvaskemaskinen

Braun Multiquick 5 J500

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
695,00 695,00 Køb her

Den sidste vi skal kigge på kommer fra Braun. Denne model er en vinder. Ikke bare en vinder uden grundlag, men en testvinder i 2015 hos TÆNK. Det betyder altså at vi har med en af de store drenge at gøre, som virkelig formår at være den bedste på mange parametre. Det er altså også din sikkerhed for at du får den allerbedste juicer hvis du vælger denne model. 

Hvis du sætter pris på at få et glas juice meget hurtigt, så er denne model helt sikkert noget for dig. På bare 15 sekunder kan du få dig et helt glas friskpresset juice. Det er altså ikke ret længe. Det er lige før du ikke kan nå at tage juicekartonen ud af køleskabet for at hælde et glas op, før du selv ville kunne nå at lave friskpresset juice i stedet for. Det må altså siges at være noget af en luksus. 

For at du ikke skal bruge mere end højst nødvendig tid på at skulle skære ting ud til din juice, så har denne model også en lidt større åbning, som gør at du kan smide store stykker frugt eller grøntsager derned. Det sparer en masse tid for dig, hvis du har en travl hverdag, men samtidig også ønsker at have en sund livsstil. 

Du kan bruge denne juicer ved to forskellige hastigheder som gør at man lave juice på to forskellige måder, så man på den måde kan skabe den juice man ønsker sig. Denne model er lavet med en kraftig motor på hele 900 watt, hvilket er ret meget, men også betyder at man kan lade denne model tygge sig igennem lidt af hvert uden den får problemer. 

Specifikationer: 

 • 900 Watt
 • Stor åbning til hele frugter og grøntsager
 • 2 beholdere medfølger
 • Dele kan skilles af og komme i opvaskemaskinen
 • Kåret til bedst i test af TÆNK i 2015

Share.

About Author

Leave A Reply