Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Ismaskine Test

Ismaskine Test

På denne side skal vi se nærmere på en række forskellige ismaskiner, som alle kan lidt af hvert. Disse ismaskiner er ikke at forveksle med en isterningemaskine, men derimod er disse ismaskiner altså dem som kan lave den lækre is du kan spise. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken is du kan lave. Du kan lave is på så mange forskellige måder i nogle af de her maskiner.

Så hvis du ikke helt er fan af de is du kan købe i fryseren i det lokale supermarked, men hellere vil lave din egen is, så er du landet det helt rigtige sted. Her findes nemlig fire forskellige ismaskiner fra fire forskellige producenter, som alle kan noget helt specielt. Mange vælger at have en ismaskine i deres hjem, fordi de synes det er bedre og billigere is man kan lave. 

Derudover kan du lave din is præcis som du gerne vil have den. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med smagen eller andet, hvis du vælger at lave din is selv. Du kan altså lave is med lige præcis den smag som du godt kan lide. Du bestemmer altså fuldstændig selv hvordan du gerne vil have din is skal være, hvilket ingredienser osv der skal i. Derfor har du faktisk også muligheden for at kunne lave en sundere is, end de flødeis du finder i dybfryseren i supermarkedet. 

Du kan ligeledes også lave is som er langt mere frisk, fordi du netop kan putte helt friske råvarer ned i din is som f.eks. bær eller frugt, hvilket giver din is en helt unik smag. På den måde er du også sikker på at du får friske råvarer og ikke nogle som har ligget i en fryser i lang tid, eller været opbevaret på fabrikken før isen skulle laves. Du kan tage nogle af de ting du har i din have f.eks. og proppe det i isen. Der er så mange ting du kan gøre med en ismaskine, hvilket gør den til et super godt redskab i køkkenet. 

I denne test af ismaskiner forsøger vi at finde en ismaskine bedst i test, således at du får nemmere ved at vælge mellem de mange ismaskiner og derfor ikke skal bruge en masse tid på at skulle finde rundt på nettet for at finde en. Vi har valgt fire forskellige mærker til denne test af ismaskiner, hvilket gør at der er mange forskellige muligheder for dig, som du kan vælge mellem. For lige at toppe den, så har vi faktisk en vaskeægte ismaskine bedst i test med i denne test. Den får hører du meget mere om længere nede på denne side. 

Det er vigtigt at understrege at isen ikke holder sig lige så lang tid som den du køber i supermarkedet eller andre steder, da der ikke findes en masse konserveringsmidler og andre ting i den is du selv laver. Som udgangspunkt kan isen holde sig i ca. en uge. Så har man også en dårlig undskyldning for at spise en masse is, hvilket må siges at være win win for dig. 

H. W. Larsen ismaskine – Lacor

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.499,00 2.499,00 Køb her

Den første vi skal kigge på er fra det meget velkendte H. W. Larsen, som normalt leverer til køkkenindustrien og de professionelle. Men det betyder ikke at privatpersoner skal gå glip af deres super gode produkter. Denne model kan klare alt det som du kaster efter den. Du kan lave mange forskellige former for is i denne model, hvilket gør at du ikke behøver at stå i supermarkedet og vælge mellem to forskellige smage af is. Du kan bare lave isen selv derhjemme og spare turen derhen. 

Hvis du ved at du godt kunne tænke dig noget is, men er bekymret for om det nu tager for lang tid og du måske skal gå op i kiosken eller i supermarkedet og købe en is i stedet for, skal du ikke være bekymret med denne model. Den kan nemlig lave is på blot én time, hvilket må siges at være ret hurtigt. Du kan altså blot sætte den igang og så gå og glæde dig i en times tid, så har du frisklavet og lækker is, som du kan nyde på sofaen. 

Selvom denne model er den dyreste vi har med i denne test, betyder det ikke at alle ikke kan være med på denne pris. Den koster nemlig ikke mere end et par tusind som regel, hvilket må siges at være ganske fair, for en maskine der kan trylle din yndlingsis frem på kun én time. Du får flere forskellige ting med til denne model såsom en aluminiumsbeholder, som let kan gøres rent efter brug. Derudover får du også et bæger og en isske med, så du let kan servere isen.

Du kan altså med denne model lave præcis den type is du gerne vil have, uden at du skal bekymre dig om at du skal ned i supermarkedet og vælge mellem to forskellige smage, hvis du elsker begge dele. Alt i alt en super fed maskine, som kan lave din drømmeis på blot én time. Så får du gæster og vil lave en dessert, så er denne model helt perfekt, da du ikke skal stå i køkkenet i en evighed hver gang. 

Specifikationer: 

 • Laver is på blot 1 time
 • Kapacitet: 1,4 liter
 • Medfølgende beholder, bæger og ske
 • 150 Watt
 • Mål: 31 x 29 x 38 cm

De’Longhi – ICK 5000

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.799,00 1.799,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på er en lækker sag fra De’Longhi, som er kendte for deres mange gode kaffemaskiner. De har dog også formået at lave den bedste ismaskine på markedet i 2018, hvis du spørger Forbrugerrådet Tænk, som i juli 2018 kårede denne model til bedst i test af ismaskiner. Du kan altså være sikker på at du med denne model får en super god maskine, som du kan bruge igen og igen. 

Denne model er super god til at lave den lækreste bløde is, som ikke bliver til en stenhård masse eller bliver fyldt med iskrystaller. Især iskrystaller har det med at gøre isen meget dårlig. Det kan have en sær bismag, hvilket kan ødelægge hele oplevelsen af den is man har brugt så lang tid på at lave. Det vil man for alt i verden gerne undgå, hvorfor denne model har gjort op med dette. 

Modellen her er udstyret med en aftagelig skål, som du kan have hele 700 gram af din lækre hjemmelavet is, i. Det betyder altså at du nemt kan lave is til hele familien på blot en gang, hvilket altså er ret smart, hvis man elsker at lave is selv. Dermed slipper du for at skulle lave is af flere omgange, hvis hele familien gerne vil have is. Det bliver altså ikke meget smartere. 

Der følger en opskriftsbog med til denne model som er på engelsk, hvor du kan få inspiration til hvordan du kan lave de lækreste desserter eller andre retter med is i. Dermed har du altså muligheden for at kunne lave noget af det bedste is, som dine venner og familie helt sikkert vil rose dig for, hvis du serverer det for dem. Det bliver ikke meget nemmere at være en ekspert til dessert end med denne model.  

Specifikationer: 

 • Bedste i test juli 2018
 • Kapacitet: 1,2 liter
 • 230 Watt
 • Mål: 24 x 32,6 x 42,6 cm

Nemox Dolce Vita

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
538,00 538,00 Køb her
625,00 625,00 Køb her

Den næstsidste i rækken kommer fra det meget velkendte mærke inden for ismaskiner kaldet Nemox. De er kendte for at lave nogle af de bedste ismaskiner der er på markedet, hvorfor du kan være sikker på at denne model ikke er en undtagelse. Denne model er især god til dig der gerne vil i gang med at lave din egen is, men ikke er helt sikker på hvordan det skal gøres og gerne vil prøve dig frem. 

Det kan være en stor omvæltning at skulle lave alt sit is selv, hvorfor man skal tænke sig godt om, inden man vælger hvilken maskine man skal vælge. Her er denne model altså en af de allerbedste til lige netop dette. Til forskel for de andre modeller skal skålen på denne model altså have været i fryseren i noget tid, før du kan begynde at lave is. Herefter holder skålen dog en temperatur på omkring -10 grader i op til to timer, så du skal ikke være stresset når du laver isen, du har masser af tid. 

Denne model tager blot 20-30 minutter om at lave den lækreste is, hvorfor du kan sætte i gang med at lave den mens du finder den film frem du gerne vil se, eller mens dine gæster spiser hovedretten. Så har du altså noget af det mest friske is du overhovedet kan. Du kan altså ikke få det meget friskere, og slet ikke hvis du hentede det i supermarkedet. Ved at lave is på denne måde slipper du også for iskrystaller og andre ting som kan påvirke din is negativt. 

Hvis du er nybegynder og gerne vil i gang med at lave din egen lækre is, skal du helt klart vælge denne model, som er den der gør det nemmest for dig at komme godt fra start. Du kan lave den lækreste is i denne model og det tager virkelig ikke særlig lang tid for dig at lave det. Du kan blive en is mester på rekordtid, hvis du bruger denne model. Det er tilmed den ismaskine med den laveste pris i denne test, hvilket også kan være tiltalende.

Specifikationer: 

 • God til nybegynderen
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • 15 Watt
 • Aftagelig skål

Steba IC 150

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.212,00 2.212,00 Køb her

Den sidste vi skal kigge på kommer fra Steba. Steba laver mange forskellige maskiner til køkkenet, som kan bruges til mange forskellige ting. De har en lang historie med produkter af meget høj kvalitet, som de har høstet mange roser for gennem tiden. Denne model er noget af det ypperste du kan få inden for ismaskiner. Denne model er fuldautomatisk hvilket vil sige at du næsten ikke skal røre en finger når du skal lave is i den her model. 

Du kan lave helt op til 1,5 liter is på en omgang, hvilket svarer til i omegnen af tyve iskugler. Det er altså en ret stor vaffelis hvis du skal have alle i på samme tid. Du kan ligeledes tage skålen ud af denne model, hvilket gør at den er meget nem at gøre ren, samt du kan let tage isen op af den, og servere den for dine gæster, eller spise den selv i sofaen til en romantisk film. Mulighederne med denne model er rigtig mange. 

Du kan meget let betjene og aflæse denne model ved blot at kigge på det integrerede LCD display på toppen af maskinen. Her kan du aflæse hvor lang tid der er tilbage før isen er klar, samt hvilken temperatur isen har. Der er altså mange muligheder for at kunne sørge for at din is bliver helt i skabet. Du kan altså meget nemt få en masse komplimenter for din is, uden egentlig at lave noget som helst. 

Denne model kan lave is på blot én time, hvilket må siges at være meget kort tid. Du kan sætte den i gang med at lave is, mens du serverer hovedretten til dine gæster, hvorefter den vil være klar i tide til desserten, så dine gæster får den lækreste og mest friske is. Det bliver altså ikke meget bedre. Så hvis du gerne vil have toppen af poppen inden for ismaskiner, så skal du helt klart vælge denne model. Du får virkelig meget for dine penge, og du kan nemt lave den lækreste is til hele familien eller blot til dig selv. 

Specifikationer: 

 • Fuldautomatisk
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • 150 Watt
 • Aftagelig skål
 • LCD display
 • Mål: 23 x 39 x 26 cm
Share.

About Author

Leave A Reply