Høretelefoner Test

I denne test skal vi se nærmere på en række forskellige høretelefoner. Vi har nøje udvalgt dem som vi synes er nogle af de bedste på markedet, men samtidig også taget udgangspunkt i fire forskellige mærker, således at du får så bred en test at læse, som overhovedet muligt. Vi har forsøgt at holde testen bred, men samtidig valgt at der skal være et fællestræk for dem alle, nemlig at de er trådløse. 

I en verden hvor man bliver mere og mere digital og gerne vil slippe for ledninger eller generelt bare gerne vil have så fri en oplevelse som overhovedet muligt, så er trådløse høretelefoner altså bare en stor del af det her. Der findes både høretelefoner med ledning mellem sig, som stadig er trådløse, men så findes der også store headset som slutter helt til omkring dine øre. Der findes så mange forskellige på markedet, at man skal passe på man ikke farer vild. 

Vi har valgt lidt forskelligt til denne test, så du nemmest kan finde de bedste høretelefoner. Når man skal lave en trådløse høretelefoner test, så er det vigtigt at holde den bredt, så man har muligheden for at læse om flere forskellige også ikke bare et eller to mærker. Det giver ikke et retvisende billeder og på den måde finder man ikke høretelefoner testvinder. Derfor har vi valgt at tage lidt flere mærker ind, for at vise hvad de forskellige mærker har at tilbyde. 

De mærker vi har valgt at bruge i denne test er mærker som de fleste kender til, hvorfor du helt sikkert også gør. De mærker vi har valgt at bruge er Sony, Apple, Samsung, Sandberg og Bose. Det er alle sammen mere eller mindre mærker som er kendte for at lave noget af den bedste lyd, hvorfor du kan være sikker på at disse høretelefoner også er i topklasse. 

Vi har valgt både at have store høretelefoner med, men også små som man kan have med i lommen uden de fylder alverden, alt efter hvilke høretelefoner du vælger at bruge. Alle har forskellige præferencer når det kommer til lige netop de bedste høretelefoner, hvorfor det kan være svært at vælge. Alt efter hvad du skal bruge dine høretelefoner til, så kan finde noget i denne test, som helt sikkert passer til lige netop det du leder efter. 

Hvis du skal bruge nogle høretelefoner til at træne eller løbe med, er der flere i denne test som passer perfekt til lige præcis dette. Hvis du gerne vil have nogle høretelefoner som er gode til at have på når man skal rejse eller sidde og lytte til musik, er der også de klassiske hørebøffer som man også kan bruge til flere andre forskellige ting. 

Bose QuietComfort 35

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.690,00 2.690,00 Køb her
3.999,00 3.999,00 Køb her

Den første vi skal kigge på kommer fra Bose, som er et af de mest kendte mærker på markedet for høretelefoner. Denne model er det man i daglig tale vil kalde for hørebøffer. Du kan bruge dem i mange forskellige sammenhænge, både hvis du træner, men også hvis du blot skal sidde og lytte til en lydbog eller gerne vil lukke lyden ude fra mennesker eller støj omkring dig. 

Bose er kendte for at lave verdensklasse støjreduktion, hvilket gør at du kan lytte til din musik, uden du behøver at skrue unødvendigt op for dit musik for at kunne høre det uden forstyrren. Det er altså meget rart, hvis man gerne vil slappe af på en togtur eller på anden måde bare gerne vil nyde musikken eller lyden i fulde drag, uden at man skal have det på et lydniveau som kan gøre ondt i ørerne. Hvis man godt kan lide at arbejde med god musik i ørerne men ikke vil forstyrres, er disse bedst. 

Denne model fås i flere farver, hvilket gør at du frit kan vælge mellem de mange forskellige farver, alt efter hvilken der er din favorit. Med en batterilevetid på op til hele 20 timer, behøver du altså ikke have den i opladeren hele tiden, hvilket giver dig masser af frihed til at kunne høre lige præcis den musik du gerne vil. Hvis du gerne vil have et headset hvor du kan nyde lyden af din gode musik uden at blive afbrudt, er det her et meget godt bud på dette. 

Du kan bruge denne model med bluetooth eller NFC, hvor du let kan tilslutte dem, du slipper altså helt for ledninger, hvilket giver en frihed til at kunne bruge det mens du dyrker sport f.eks. Du behøver altså ikke at skulle bøvle med ledninger der vikler sig ind dig mens du løber eller dyrker sport. Det er altså super rart for dig der gerne vil bruge dem til sport, at du frit kan bevæge din omkring. 

Specifikationer: 

 • Støjreducering
 • NFC og Bluetooth tilslutning
 • Op til 20 timer batteritid

AirPods Pro

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.185,00 2.185,00 Køb her
2.699,00 2.699,00 Køb her

Det nyeste skud på stammen fra Apple er de nye AirPods Pro som er det bedste AirPods nogensinde. Du får så meget bedre lyd, og som noget helt nyt får du også støjreduktion. Det er dog ikke helt almindelig støjreduktion, men nemlig af den aktive slags, som gør at den sorterer lyd fra som er høje og som kan forstyrre dig i dit arbejde eller mens du lytter til musik. 

Men hvis du gerne vil lytte til hvad der sker omkring dig, kan du slå det fra, sådan at du stadig kan få lidt med omkring dig, hvis du f.eks. stadig er nødt til at lytte lidt med på hvad der foregår omkring dig. For at du også kan bruge dem til træning og sport, er de naturligvis vand- og svedafvisende, hvilket giver dig friheden til at kunne bruge dem til lidt af hvert. De sidder derudover også meget bedre fast i ørerne i forhold til sin forgængere. 

På trods af at man har proppet endnu mere i dem, så har man formået at gøre vægten lavere end forgængeren, hvilket er helt eminent. Derudover medfølger der tre forskellige silikone dupper, som giver dig muligheden for at finde dem som passer perfekt til lige netop dine ører. Dermed er du også sikker på at du kan passe dem, lige meget hvilken type øre du har. For at det ikke skal være løgn er denne model udstyret med en adaptiv EQ, hvilket gør at den finjusterer lyden af musikken efter hvordan din øregang er formet. 

Disse høretelefoner er perfekt for dig der gerne vil have nogle høretelefoner du kan træne med, men som også er rare at have på når du bare sidder derhjemme, eller er på farten. Du kan ligeledes nemt få adgang til hjælp fra Siri ved blot at sige “Hej Siri”, hvis du har det det på din telefon naturligvis. Batteritiden er op til 24 timer ved normal lytning og brug af oplader etuiet som medfølger til denne model. Derfor kan du altså oplade på farten, hvilket gør at du næsten altid har strøm på telefonen. 

Specifikationer

 • Aktiv støjreducering
 • Bluetooth
 • Op til 24 timers batterilevetid
 • Medfølgende oplader kabel og etui
 • Kompatibel til Siri

Samsung Galaxy Buds – Black

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.199,00 1.199,00 Køb her
1.298,00 1.298,00 Køb her

De næstsidste vi skal kigge på i denne test er fra Samsung, som må antages at være den helt store konkurrent til Apple, hvis vi kigger på telefonmarkedet, hvor de har en evig magtkamp, for at blive de største på markedet. Samsung har her lavet en super god pendant til AirPods, hvor der virkelig er kræset for detaljen. Derudover er der også nogle funktioner, hvor konkurrenter ikke kan være med. 

For at man får mest ud af sine samtaler med disse Buds i, har man valgt at udstyre denne model med mikrofon i begge sider for at man får den bedst mulige lyd ud af det. Derudover har man ved fremstillingen af denne model valgt at lægge meget vægt på at lyden skal være i absolut topklasse, selvom det skulle være støjende omkring sig. For at dette skulle blive bedre har man allieret sig med AKG, som har hjulpet Samsung til nye højder med deres lyd. 

Denne model er fremstillet i en super lækker sort, mat farve som giver dem et super fedt udtryk, som man ikke ser på de andre i denne test. Til forskel for nogle af de andre i denne test, så er denne model meget lille og derfor fylder de næsten ikke noget i ørerne, så man kan faktisk næsten ikke se at man har dem i ørerne, hvilket kan være meget rart for nogle. Disse er især gode at træne og løbe med, hvis du skulle have lyst til dette. 

For at det ikke skal være løgn, så kan du faktisk også oplade dem bag på din Samsung Galaxy S10 eller S10+, ved brug af Charger Duo. Det betyder altså at du også kan oplade dem på farten, det bliver altså ikke meget mere trådløs og genialt end de her flotte høretelefoner fra Samsung. Du kan meget let tilslutte dem via Bluetooth til dine enheder, og du er nemt i gang med at høre musik eller lytte til podcast. Måske endda til at træne eller løbe. 

Specifikationer

 • Bluetooth
 • Lang batterilevetid
 • Medfølgende oplader kabel og etui
 • Kompatibel med mange enheder
 • Kan oplades på bagsiden af udvalgte Samsung telefoner

Sandberg Bluetooth Høretelefoner

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
543,00 543,00 Køb her
569,00 569,00 Køb her

Den sidste vi skal kigge på kommer fra Sandberg, som er kendte for at lave super gode højttalere og høretelefoner, både med ledning og trådløse. De har en lang historie bag sig, som også er din sikkerhed for at du får noget ordentligt. Disse høretelefoner er meget små og fylder ikke særlig meget i dit øre, så mange vil måske endda ikke engang se du har dem på. De er super gode til både at have med sig på farten og lytte til en bog eller et podcast, men også super gode til hvis du skal træne. 

For lige at toppe hvor gode de her høretelefoner er, så er denne model altså også en powerbank, hvilket betyder at du kan lade din telefon på farten, hvis du skulle få brug for det. Det bliver altså ikke meget smartere, og du kan nemt få en smule strøm på, uden at det går ud over levetiden på høretelefonerne. Du kan nemt tilslutte dem til din yndlings enhed, som f.eks. tablet, pc eller mobil. Det er helt op til dig hvordan du gerne vil bruge dem. Denne model er også super til træning. 

Med en rækkevidde på op til 10 meter, behøver du altså ikke være tæt på din enhed hele tiden, den kan nemlig sagtens ligge nede i din lomme, eller måske endda i et andet rum, hvis du går rundt i dit hjem f.eks. Det giver altså en stor frihed for dig, hvis du gerne vil kunne gøre ting, uden at skulle bekymre dig om ledninger. Med en batterilevetid på ca. 6 timer, er du altså sikret at kunne høre musik i lang tid. Når der ikke er mere strøm på, skal de bare ned i det etui der medfølger, så bliver de opladt på ca. 1,5 time, så de igen er klar til nye eventyr. 

Det anbefales at powerbank delen i denne model udelukkende anvendes til opladning af telefoner og ikke tablets, da den ikke er så kraftig så den kan klare den del. Du kan nemt oplade etuiet på ca. 2-3 timer, hvis du blot stikker den i stikkontakten. Det tager op til 5-7 timer hvis du lader den op i en computer med USB kabel f.eks. Derfor er det naturligvis altid en fordel at vælge at gøre det gennem stikkontakten. Alt i alt et par super fede høretelefoner, som du kan nyde i mange år og som næsten ikke fylder noget i lommen, eller i ørerne for den sags skyld. 

Specifikationer

 • Bluetooth
 • Op til 6 timers batterilevetid
 • Medfølgende oplader kabel og etui
 • Kompatibel med mange enheder
 • Kan bruges som powerbank så du kan oplade på farten
 • Testens mindste høretelefoner

Share.

About Author

Leave A Reply