Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Håndmixer Test

Håndmixer Test

I denne test skal vi se nærmere på et meget populært redskab, som langt de fleste har i deres hjem, eller i hvert fald på et tidspunkt har haft. Det er naturligvis håndmixeren vi snakker om. Den er uundværlig for mange mennesker af flere forskellige årsager. Det kan være fordi man ikke ønsker at skulle bruge en masse kræfter til at røre noget sammen, eller måske har man slet ikke kræfterne til det, hvorfor man er nødt til at have sig en elpisker eller håndmixer. 

Men hvad er så egentlig forskellen på en håndmixer og en elpisker? Der er faktisk ingen. Det er blot forskelligt fra person til person hvad man egentlig selv kalder det, for kært barn har mange navne, som man siger. Derfor skal du altså ikke være forvirret hvis du leder på nettet efter en af delene, eller læser begge dele i denne test, for vi forsøger så vidt muligt at kalde det begge dele, således at alle er med på hvad der er hvad. 

I denne test skal vi se nærmere på hele fire forskellige håndmixere, som alle kæmper om at være håndmixer bedst i test, eller om at være en bedste håndmixer på markedet. Der er faktisk en enkelt med i denne test, som er kåret til at være den bedste af TÆNK. Dermed kan du altså være sikker på, at i denne test får du virkelig nogle af de bedste håndmixere der findes på markedet. 

Vi har kendte mærker som KitchenAid og Bosch med i denne test, som du med sikkerhed også kender til. Derudover har vi valgt nogle lidt mindre mærker, for at se hvad de har at byde på i forhold til elpiskere. Nogle af dem er faktisk er super lækre og har nogle detaljer og funktioner som andre i testen måske ikke har, hvis man tager udgangspunkt i de kendte brands. Derfor skal de naturligvis også have plads i denne test, så du også har muligheden for at kigge på disse. 

Man kan bruge en håndmixer til mange forskellige ting, og du har måske allerede en i hjemmet, men vil gerne have en ny, som måske kan noget andet eller måske fordi den gamle bare har givet op. Der kan være mange årsager til at man undersøger markedet og derfor har vi også valgt at holde udvalget bredt i denne test, for at sikre at vi rammer de fleste, som er på udkig efter en ny håndmixer, eller skal ud at købe deres første. 

Vi har valgt nogle af de store og traditionsrige mærker, fordi det helt sikkert er noget du kender til, hvorfor du også er bekendt med deres kvalitet og design, som altid er helt i top. Vi har valgt nogle håndmixere som er helt nede i den billige ende, men samtidig har en super god kvalitet. Samtidig har vi også valgt at have nogle af de lidt dyrere håndmixere med i denne test. Men lad os bare komme i gang. 

KitchenAid 7210QHESD

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
928,00 928,00 Køb her

Den første vi skal kigge på er et design vidunder fra det fantastiske mærke KitchenAid. De har en lang og fornem historie med køkkenmaskiner og andre redskaber til køkkenet, som de har leveret til hjem verden over, i mere end 100 år. Dengang tilbage i 1919, der skabte de en køkkenmaskine, som ikke har ændret særlig meget udseende siden da og du kender den sikkert allerede. 

Denne model er lavet i en limited edition for at hylde de 100 års jubilæum, hvorfor den kommer i en super fed, mørk og dyb rød farve, som man eller normalt ikke ser på køkkenmaskiner, som ofte er holdt i kedelige og sarte farver, som ikke bliver meget pænere med tiden. Tværtimod. Derfor har man valgt at lave denne flotte håndmixer i denne smukke farve, for at modvirke at alle køkkenmaskiner og andet, altid skal være lidt kedelige i farven. 

Denne model kommer med hele 7 forskellige hastigheder samt en mulighed for at lave en soft start, så man ikke har ingredienserne på hele køkkenbordet når man starter denne elpisker. Man har valgt at udstyre denne model med en stærkere motor end de fleste andre, for at sikre sig at den kan tygge sig igennem de lidt tungere blandinger. Til netop det formål har man specialudviklet et piskeris som kan klare de opgaver som er lidt tungere end de fleste andre er.

For at du nemt kan aflæse hvilken hastighed du kører med, er denne model udstyret med et LED indikator, så let kan se hvor hurtigt den kører. Du skal altså ikke stå og holde øje med hvor mange prikker din elpisker er oppe på, men kan nemt og bekvemt se det. Det bliver altså ikke mere lækkert. Der medfølger to turbo piskeris til denne model. Dem bruger du til de lidt mere hårdføre opgaver som f.eks. dej eller kage. De tåler naturligvis opvaskemaskine, så du ikke skal stå og bøvle med det også. 

Derudover følger der også et piskeris med hele 16 tråde med til denne model, som er beregnet til de lidt mindre hårde opgaver som f.eks. flødeskum eller æggehvider. Dette piskeris tåler naturligvis også at komme en tur i opvaskemaskinen. Denne model er for dig der gerne vil gøre op med de kedelige farver i køkkenet og gerne vil have en lækker håndmixer som du kan bruge til lidt af hvert, uden du skal være bekymret for om den kan klare den opgave som du stiller den. 

Specifikationer: 

 • Hastigheder: 7
 • Effekt: 85 Watt
 • 3 piskeris medfølger
 • Nem at gøre ren
 • Super flot farve

Morphy Richards håndmikser

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
749,00 749,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på kommer fra endnu et populært mærke, som er Morphy Richards. De har en lang og god historie, som går helt tilbage til 1936, hvor de begyndte at lave deres første produkter til det engelske marked. Sidenhen er der sket en hel del med deres produkter, da det jo selvfølgelig har været nødvendigt at følge den teknologiske udvikling. Der er dog ikke sket meget på designfronten. Det er stort set det samme som dengang. 

De sørger for at holde deres design meget retro, hvilket også kommer til udtryk i denne elpisker. Man kan tydeligt se at denne model har et islæt af gammel tid over sig, hvorfor man bør vælge denne model, hvis man ønsker at have en elpisker eller håndmixer der ikke ser ud som de fleste andre på markedet. Også de vil nemlig gøre op med de kedelige hvide håndmixere, som man ser rundt omkring på markedet. 

Denne model kan køre på op til fire forskellige hastigheder, så den kan klare alle de opgaver du normalt skal bruge en elpisker til. Den bliver leveret med et sæt piskeris og et sæt dejkroge, så du kan både bage og lave mad med denne håndmixer. Den er altså meget alsidig, hvorfor du helt klart vil finde denne interessant, hvis du gerne vil undgå at have de kedelige hvide håndmixere i dit hjem. 

Den er lavet med håndtag af gummi, således at du kan holde godt fat i den, når du bruger den til at piske. Det giver også håndmixeren et meget mere ergonomisk greb, så du kan bruge den i længere tid af gangen, da den den er noget rarere at holde fast i, end en traditionelt elpisker. Man har sat en ekstra stærk motor i denne model, for at sikre sig at den kan klare alle de opgaver, som det normalt forventes af en håndmixer. 

Hvis du er på udkig efter en flot og pæn håndmixer er denne helt klart en du skal have med i dine overvejelser. Den er ikke så meget dyrere end andre på markedet, men den ser bare lige en smule bedre ud, hvilket du også hurtigt vil lægge mærke til. Derudover kommer den med et super lækkert greb i gummi, som gør det rart for dig at holde fast i den, så den ikke smutter ud af dine hænder og gør skade. 

Specifikationer: 

 • Hastigheder: 4
 • Effekt: 300 Watt
 • 2 piskeris medfølger
 • Gummigreb
 • Fedt stål look

Bosch Håndmixer MFQ4020

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
249,00 249,00 Køb her

Den tredje og næstsidste vi skal tage et kig på, kommer fra Bosch. De er kendte for at lave nogle super gode produkter til nogle overkommelige priser og denne er bestemt i denne kategori. Mange holder meget af netop denne model fordi dens motor er kraftig så den kan piske sig igennem nogle ret hårde opgaver, hvilket mange andre piskere ikke kan. 

For at sætte et ekstra godt stempel på denne model, blev den faktisk kåret til bedst i test af TÆNK i januar 2017. Det er naturligvis en smule tid siden, men ser vi tilbage på de sidste 20 år, så er der der ikke sket forfærdeligt meget på elpisker fronten, så derfor gør 2 år heller ikke så meget, hvorfor du kan være helt sikker på at du får noget som virkelig er godt. 

Hvis du gerne vil have en super fin håndmixer som kan klare de opgaver som man ofte forventer af en håndmixer. Så skal du helt klart overveje om denne model ikke er lige noget for dig. Den har alle de funktioner som de fleste andre, men klarer bare opgaven en hel del bedre end mange andre på markedet, hvilket gør den til en super god håndmixer, som også afspejler sig i den pris den har vundet som bedst i test.

Du får nogle helt specielle piskeris med til denne model, som giver denne håndmixer den smule ekstra som man ellers ikke vil have ved andre. Denne teknologi på disse piskeris hedder FineCreamer, som gør at du kan lave flødeskum eller andet til perfektion. Så hvis du gerne vil give det du pisker lidt ekstra, så skal du helt klart overveje denne model fra Bosch. 

Specifikationer: 

 • Hastigheder: 5
 • Effekt: 450 Watt
 • 2 piskeris medfølger
 • Bedst i test hos TÆNK
 • Billigste i testen

Epiq Håndmixer

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
269,00 269,00 Køb her

Denne model er den sidste vi skal kigge på i denne omgang. Med denne model får du en super fedt designet håndmixer, med en motor der er stærkere end de flestes, som gør at den nemt kan komme igennem de fleste ting uden problemer. Denne model er i den lave ende prismæssigt, men det gør den bestemt ikke til en dårligere elpisker af den grund. Vi har valgt at tage denne med, fordi den ligger i samme prisleje som de fleste andre håndmixere, men skiller sig ud på udseendet.

Den er lavet i en blanding af plastik og stål, som gør den utrolig hårdfør og får den til at fremstå langt flottere end mange andre håndmixere ellers gør det. Derfor skal du også huske på, at du med denne model får en langt federe håndmixer, end du ellers ville have gjort. Du slipper altså for de kedelige hvide håndmixere, men får derimod en super lækkert designet håndmixer, som de fleste ikke har. 

Med denne model behøver du heller ikke at skulle smadre sparegrisen for at kunne betale for den, da den befinder sig i den lavere ende af skalaen, hvilket betyder at alle kan være med på dette niveau når det kommer til køb af denne flotte håndmixer. Ledningen på denne model er på én meter, hvilket giver dig masser af plads til at kunne arbejde med denne håndmixer hvor end du gerne vil. Så længe der er en stikkontakt i nærheden naturligvis. 

Så hvis du gerne vil have en billige, men samtidig god håndmixer, som kan klare de fleste opgaver for dig, så skal du helt klart vælge denne model. Med en stærk motor på 250 watt er du sikret at du har en driftsikker og solid håndmixer, som ikke bukker under for de opgaver du sætter den på. Kombineret med 250 hastigheder som du kan indstille den på, så har du altså en super komplet håndmixer i denne model fra Epiq. 

Specifikationer: 

 • Hastigheder: 5
 • Effekt: 250 Watt
 • 1 piskeris medfølger
 • 1 dejkrog medfølger
 • 1 meter lang ledning 

Share.

About Author

Leave A Reply