Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Gasgrill Test

Gasgrill Test

Vi skal i denne test se nærmere på en række forskellige gasgrill. Vi har sørget for at samle en lang række mærker, som alle kan noget forskelligt på hver sin måde. Derudover er der også noget for enhver pengepung, hvilket betyder at du helt sikkert også kan finde en gasgrill, der passer til lige netop dine behov. 

Der er intet bedre end at grille en varm sommerdag i selskab med familie og venner. Med en gasgrill gør du det meget nemmere for dig selv, at kunne tænde op i grillen på meget kort tid. Du skal altså ikke vente på at nogle kul bliver varme, men derimod kan du komme i gang med det samme, eller på ganske få minutter. 

Der findes også flere andre typer gasgrill. Det kan f.eks. være en transportabel gasgrill, som du kan tage med dig rundt omkring, hvis du f.eks. skal en tur på stranden eller ned i parken. Så har du stadig muligheden for at kunne grille din mad, hvilket er super rart. Lige i denne test har vi valgt ikke at tage transportabel gasgrill med, men i stedet valgt at fokusere på de gasgrill som man ofte har stående på altanen eller terrassen.  

Der findes et hav af forskellige gasgrill på markedet, hvilket gør det svært for dig at udvælge lige præcis den gasgrill som passer til dit behov. Vi har valgt at have alt fra en lille gasgrill som kan være på din altan til en af de helt store kæmpe gasgrill, som kræver en terrasse for sig selv næsten. Dermed har vi altså forsøgt at ramme så bredt som overhovedet muligt, så du også kan finde din næste gasgrill ved hjælp af denne test. 

Vi har hele syv forskellige mærker med i denne test, så du kan være sikker på at denne test er en af de bredeste test af gasgrill. For at finde den bedste gasgrill 2020, har vi lavet netop denne test. Det skal siges at disse gasgrill er nogle vi selv har udvalgt og derfor mener vi at de er bedste på markedet. Derudover er det også for at gøre det nemmere for dig at finde præcis den gasgrill, eller måske mærke, som er den bedste gasgrill til prisen. 

Der er mange faktorer der spiller ind når det kommer til gasgrill. Nogle har flere brændere end andre, nogle har rotisserie, nogle har kogeplade osv. Derfor kan det være svært at vælge lige præcis den gasgrill man gerne vil have, da der er så mange forskellige funktioner, som du kan bruge til mange forskellige ting i forbindelse med din madlavning. 

Du kan nemlig nemlig bruge din gasgrill til så mange andre ting, end blot at grille kød f.eks. Hvis du får lyst til at lave pizza en dag, kan du faktisk også gøre det i en gasgrill. Her får du en konstant temperatur, hvilket gør det nemt at lave en pizza i din gasgrill. Hvis den model du vælger også har en kogeplade, kan du faktisk næsten lave alt din mad på din grill, hvis det er det du vil. Det betyder altså at du ikke behøver at gå frem mellem køkkenet og grillen, når du skal lave mad. 

Alt efter hvad du tænker at du vil bruge din gasgrill til, vil du finde en model i denne test, som passer perfekt til lige præcis det du gerne vil bruge den til. Alt efter om du vil grille kæmpe bøffer, eller blot vil have plads til en pølse eller to, så findes der er noget i denne test som passer til begge dele. Der findes næsten ingen grænser for hvad du kan bruge din gasgrill til. 

Mange vælger kun at bruge deres gasgrill om sommeren, men faktisk kan den bruges hele året rundt. Man kan sågar lave flæskestegen til juleaften, hvis det er det man gerne vil. Der er altså mange mange muligheder for at bruge sin grill hele året rundt, hvis blot man har lidt fantasi til det. 

Vi håber vi med denne test kan være med til at hjælpe dig godt på vej til at finde din næste gasgrill. Vi har noget med fra de største mærker på markedet, hvilket også gerne skulle være i din interesse. Derudover kan de fleste af de her grill noget helt unikt, hvilket kommer til udtryk i de forskellige afsnit. Der kan være mange ting man skal tage højde for når man skal vælge sig en gasgrill. 

Det kan f.eks. være at man skal finde ud af med sig selv om hvor mange brændere man gerne vil have på sin gasgrill. Det kan også være man gerne vil have en sidebrænder, så  man kan lave sauce eller holde noget varmt ved siden af. Der er så mange muligheder for hvad man kan gøre, hvorfor det kan være meget svært at finde rundt i det store marked af gasgrill. Det håber vi dog med denne test, at vi kan være med til at hjælpe dig med, så du kan finde din næste gasgrill, måske gennem det du læser herunder, det håber vi. 

Masport S/S4

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.595,00 5.595,00 Køb her

Den første vi skal kigge på kommer fra Masport, som er et særdeles kendt mærke inden for gasgrill verden over. Denne model betragtes som værende en luksus grill, da den har så mange forskellige gode ting i sig. Denne model har adskillige brændere, som gør det muligt for dig at lave forskelligt mad på samme tid, som måske ikke skal have den samme varme som de andre ting på grillen. 

Denne model er lavet i rustfrit stål, hvilket gør at den nemt kan stå udenfor hele året, hvis det er hvad du har brug for. Ved hjælp af det super gode låg på denne model, er man sikret en super god varmefordeling i grillen, hvilket gør at du give din mad den mest stabile temperatur. Derudover er der også en rude i låget, hvilket gør at du kan kigge ind til maden uden du behøver at løfte låget hver gang. 

Denne model er udstyret med en stegeplade, som kan vendes alt efter hvad du skal bruge den til. Skal du f.eks. lave spejlæg eller bacon, skal du bruge den glatte side af stegepladen, hvis du derimod gerne vil lave bøffer eller andet, kan du bruge den riflede side af pladen, som giver perfekte bøffer og bibeholder den gode smag i kødet. Derudover kommer der ingen direkte flammer på kødet, hvilket kan give brændt kød, hvilket ingen ønsker at have. 

På siden af denne grill finder du en sidebrænder, hvor du kan lave flere forskellige ting. Du kan f.eks. lave saucen til din mad, hvis du ønsker dette. Så slipper du for at skulle gå ind og ud af køkkenet, hvis du skal varme en sauce, samtidig med at du skal holde øje med grillen. Det kan være meget stressende, hvorfor denne model er super god fordi du kan lave begge dele på samme tid. 

Specifikationer: 

 • Mål: 138 x 65 x 118 cm 
 • Grill flade: 70 x 45 cm 
 • Vægt: 55 kg 
 • Antal brændere: 4 + 1 sidebrænder 

Dangrill Valhal 610 CS

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.458,00 3.458,00 Køb her

Den næste model kommer fra danske Dangrill, som er kendte for at lave super gode grill, både kul og gas. Denne model er noget af en moppedreng med hele seks brændere. Her kan du altså lave dig en ordentlig omgang med på en gang. Med en grillareal på over en meter i bredden, er du altså sikret godt med plads på din grill, så du kan lave mad til hele familien eller vennerne. 

Denne model er også udstyret med en sidebrænder, så du kan lave sovs eller koge kartofler ved siden af. Du slipper dermed for at skulle være i gang i køkkenet på samme tid. Det giver dig altså en masse frihed og er måske også en af grundene til at man vælger at bruge grillen noget oftere, fordi man kan lave alt maden på grillen og ikke behøver at rende frem og tilbage. 

For lige at toppe den, så har denne model indbygget øl oplukker. Du kan altså nyde en kold øl mens du står og griller. Det behøver nødvendigvis ikke være at være en øl, men kan blot være andre ting der kræver en oplukker. Der er desuden en varmehylde i denne model, som gør det muligt for dig at varme ting som f.eks. flutes. Dermed slipper du for at de skal udsættes for direkte flammer og måske gør dem uspiselige.

For at du skal have nemt ved at kigge til dine bøffer har denne model et håndtag med silikone, som gør det nemmere at holde fat i det, så det ikke smutter ud af dine hænder. For at du slipper for at skulle gøre grillen rent hele tiden, er denne model udstyret med en drypbakke, som tager værste af den kødsaft der skulle løbe ud af dine bøffer. Denne model er til dig der gerne vil have en mellemstor gasgrill, som er nem at betjene. 

Specifikationer: 

 • Mål: 175,6 x 59 x 114 cm 
 • Grill flade: 105,5 x 45,2 cm 
 • Indbygget oplukker
 • Antal brændere: 6 + 1 sidebrænder 

Everdure HBG2MSCAN Force

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.999,00 4.999,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på, er noget mindre end de to første. Med denne model har man helt klart taget udgangspunkt i designet, men samtidig også opretholde en hvis kvalitet. Denne model kan meget let samles og det tager faktisk kun ti minutter, hvis man er to personer der hjælpes ad med at samle den. Det er ikke ret lang tid og du kan ret hurtigt komme i gang med at grille. 

Denne models låg er fremstillet i meget kraftig aluminum, hvilket giver denne model en særdeles god evne til at holde på varmen og samtidig give en jævn temperatur i hele grillen, hvilket gør at din mad får jævn varme og ikke ujævn varme. Det kan være afgørende for din mad om den bliver som den skal være, hvis den får jævn varme eller ej. Der er naturligvis også termometer i låget, så du let kan aflæse temperaturen på grillen. 

Denne gasgrill er udstyret med to brændere, hvilket er længe nok til at skabe en super fin grill. Denne model passer perfekt på en altan eller lille terrasse, hvis du f.eks. bor inde i byen, men stadig gerne vil have hyggen ved at grille, men måske ikke har så meget plads til at kunne stille en stor grill op, så er dette et perfekt alternativ. Denne model kan meget nemt indstilles ved hjælp af den præcise varmeindstilling. 

Det er ingen hemmelighed at denne model ikke har det største grillareal, men det er længe nok til 1-2 personer, hvis i er så mange i lejligheden. Dermed sagt kan du også sagtens bruge den, hvis du ikke griller så tit. Dermed behøver du ikke at have en kæmpe grill stående, som du næsten ikke bruger, og som ofte tager en masse plads, hvilket man ikke ønsker. De fleste dele på denne model er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør den særdeles hårdfør og den kan klare at stå ude hele året rundt. 

Specifikationer: 

 • Grill flade: 60 x 40 cm 
 • Låg i kontrastfarve
 • Antal brændere: 2
 • Sammenklappeligt sidebord

Napoleon Prestige PRO 665

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
32.999,00 32.999,00 Køb her

Den fjerde i rækken er den vildeste af dem alle i denne test, også klart den dyreste. Denne model er kæmpestor og kan virkelig grille en masse mad på en gang. Denne model har hele fem brændere, hvilket betyder du kan grille flere forskellige ting på samme tid. Denne model har bare alle de ekstra små ting, som man ikke har på andre grille. Du har f.eks. softluk i låget på grillen, lys indeni og mange andre super fede ting.

Med lys i grillen bliver det muligt for dig at grille mens det er mørkt også. Der er ligeledes også lys i skabene, så du også kan se hvad der foregår derinde, hvis du har brug for det. Denne model er super fed og er helt klart en af de dyreste grill i Danmark, men samtidig får du også bare en grill der er i en helt anden liga end alle andre grill i Danmark. 

Den model har noget der hedder Sizzle Zone, som kan brage varmen op på 980 grader på kun 30 sekunder. Det bliver altså ikke meget vildere. Ved at du bruge denne funktion, så er du også sikret at du får den maksimale smag ud af dit kød, da den ekstremt høje varme sørger for at forsegle smagen i kødet, hvorefter det kommer til at få en lækker og karamelliseret overflade, hvilket giver en helt unik smag. Det er altså nemt at få komplimenter for din mad, uden du egentlig har gjort så meget. 

Der er en unik løsning i denne model som hedder Sear Plates, hvilket er med til at dit kød for den samme varme, uanset hvor du lægger det. Derfor får du altså meget nemt en ensartet bøf, som har fået samme temperatur over det hele, hvilket i sidste ende giver det bedste kød du kunne forestille dig. Hvis du gerne vil have noget fisk røget f.eks, så kan denne model også det, ved hjælp af det indbyggede røgindsats. 

Denne model har nogle store sideborde, som gør det muligt for dig at stille ting fra dig, mens du griller. Hvis du mangler et sted at stille din kolde øl, så har denne model selvfølgelig også en kopholder, hvor du nemt kan stille den af, uden at være bekymret for om den vælter eller andet. Der er selvfølgelig også en varmehylde i denne grill, hvor du f.eks. kan varme brød eller andet, som ikke klarer så skarp en varme.

Specifikationer: 

 • Grill flade: 94 x 46 cm
 • Flaskeholder
 • Antal brændere: 5
 • 2 sideborde

Broil King Gem 340

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.594,00 3.594,00 Køb her

Den femte i række kommer fra det store og velkendte mærke Broil King. Denne model er super god og har også en sidebrænder, hvor du kan lave sauce f.eks. Du får altså en grill som du kan bruge til lidt af hvert. Til forskel for mange af de andre grill i denne test, så er denne grill sort og ikke stål. Så hvis du gerne vil have en grill der skiller sig lidt ud, skal du vælge denne model. 

Denne model har hele tre brændere, hvilket gør at du nemt kan lave flere forskellige slags mad på samme tid. Dermed kan du nemt lave mad til hvis vennerne kommer over, eller hvis familien skal have et måltid. Der er hele 5 års garanti på denne model, hvilket gør at du kan være sikker på at du har en super driftsikker grill, som holder i mange år. For at gøre det så nemt for dig som muligt, så har denne model naturligvis også en varmehylde, til hvis du skal varme brød eller andet, som ikke tåler den direkte varme fra flammerne. 


For at det du griller ikke bliver unødvendigt udsat for flammer, er der indsat tube brændere i denne model, hvilket gør risikoen for brændt kød noget mindre, end hvis du har andre type brændere. Denne model har ligeledes også sideborde, så du nemt kan stille noget fra dig, hvis du har brug for det. Det kan være meget rart, hvis man er i gang med at grille flere forskellige ting på en gang. For at du ikke skal stå og bøvle med at tænde op i grillen, så er denne model udstyret med elektronisk tænding, hvilket gør det nemt for dig at tænde grillen igen og igen. 

Der er selvfølgelig også et termometer i denne grill, så du nemt kan aflæse temperaturen, hvis du er nødt til at lave kød ved en bestemt temperatur. Det er meget nemt at aflæse, hvilket gør det endnu nemmere for dig. Grillen er holdt i en sort pulverlakeret farve, som gør denne grill super fed. Hvis du er på udkig efter en god gasgrill til prisen, så bør du helt sikkert overveje denne fine sag fra Broil King. 

Specifikationer: 

 • Grill flade: 55 x 34 cm
 • Pulverlakeret sort
 • Antal brændere: 3
 • Sideborde

Nexgrill – DeLuxe 5B++

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.099,00 4.099,00 Køb her

Den næstsidste i rækken vi skal kigge på kommer fra Nexgrill. Denne model kan en helt masse ting, som man ellers normalt ikke ville forbinde med en grill. Har du f.eks. overvejet at du kan lave wok på din grill? Det kan du med denne model, og den kan meget mere end det. Der er en helt masse forskellige muligheder for dig som du kan vælge at bruge helt som du vil. Med hele fem hovedbrændere, en searing brænder og en sidebrænder har du altså muligheden for at kunne lave en masse forskelligt mad, hvis du blot bruger din fantasi. 

Det er ingen hemmelighed at man i USA har en stor tendens til at mødes til BBQ fester, hvor man samles familier og venner uden nogen egentlig årsag eller anledning. I sådanne tilfælde kan du være sikker på at denne model kan klare sagerne for dig, hvis du blot vælger at bruge hele dens kapacitet. Det er faktisk ikke så mærkeligt at denne model er så god til dette som den der. Nexgrill er nemlig Amerikas tredjestørste mærke indenfor grill. Det betyder altså at du får en grill fra det land som elsker at grille allermest. 

Mærket kan ligeledes prale med at være nogle af de bedste i verden til at optimere gasforbruget og udnytte varmen i grillen, på bedst mulig vis. Dermed holder din gas altså længere og grillen holder langt bedre på varmen når du bruger den. Dermed får du altså maksimeret grillens potentiale og evne, så du får mest ud af din grill. Det betyder altså at du både kan spare penge og tid på grill, hvis du vælger denne model.

På denne grill kan du lave mange forskellige retter, hvis du gør brug af Nexgrills tilbehør, eller andre grill fabrikanter. Du kan altså lave alt lige fra wok til pandekager eller suppe. Det er ofte ikke det man forbinder med en grill, men faktisk kan denne model hjælpe dig med lige netop dette. Med denne model får du altså den mest perfekte og alsidige gasgrill på markedet, hvis du spørger os. Det er samtidig i et prisleje, som man kunne forvente at give for en grill. 

Specifikationer: 

 • Grill flade: 84,2 x 43,2 cm
 • Lav alt fra wok til pandekager
 • Antal brændere: 5 + 1 sidebrænder + 1 Searing brænder
 • Sideborde
 • Amerikas tredjestørste mærke

Cadac Stratos Gasgrill 3B+SB

Den sidste vi skal kigge på, rosinen i pølseenden kommer fra mærket Cadac. Denne model er en af de billigste i denne test, hvilket dog ikke afspejler sig i den kvalitet og design man får med denne grill. Derfor skal du altså ikke være afskrækket fra at købe denne grill, hvis du synes det er den bedste i denne test. Modellen her har sidebord på begge side. I den ene side finder vi en sidebrænder også, som du kan bruge til når du skal lave en sauce eller skal koge nogle kartofler f.eks. 

Denne model har et underskab med to låger, hvor der er plads til gasflasken indeni. Dermed slipper du altså for at skulle have denne stående fremme på terrassen eller altanen, hvilket godt kan fylde en del, samt ikke se alt for pænt ud. Denne model er ikke en af de helt sotre, men den kan i den grad sagtens klare nogle af de opgaver som en almindelig børnefamilie ville have brug for. For at spare lidt på pladsen, kan man slå det ene bord ned i siden, således at man kan skubbe den lidt væk, såfremt det ønskes. 

Hvis du gerne vil have en gasgrill som ikke ser du som de fleste og som har en lidt mere klassisk farve på en grill, skal du helt klart overveje om denne model ikke er præcis den du skal have. Den passer perfekt til en altan eller en lille terrasse hvor der måske ikke er så meget plads. Dermed slipper du altså for at gå på kompromis med kvaliteten, ved at du f.eks. måtte investere i en bordgrill eller andre metoder som du kan grille ved. 

Alt i alt en super god grill, som kan klare at stege lidt bøffer, varme noget brød og samtidig holde godt gang i saucen på samme tid. Det er altså en super god grill, hvis du ikke ønsker at skulle stå og lave halvdelen i køkkenet og resten på grillen. Du skal altså derfor overveje om denne model ikke er lige noget for dig, hvis du gerne vil have en billig grill, men med alle de gode ting fra de noget dyrere grill. 

Specifikationer: 

 • Grill flade: 60,3 x 41,7 cm
 • Antal brændere: 4 + 1 sidebrænder
 • Sideborde
 • Mål: 125 x 50,5 x 106 cm


Share.

About Author

Leave A Reply