Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Elevationsseng test

Elevationsseng test

I denne test skal vi tage et kig på nogle forskellige elevationssenge. Testen er bygget op således, at vi har fundet tre forskellige senge i tre forskellige størrelser. Vi har taget det bedste fra de tre kategorier og inkluderet dem i denne test af elevationssenge, så du kun bliver præsenteret for de bedste der er. Det kan være meget svært at sige hvad der er bedst i test, men vi har forsøgt at lave den bedst mulige test. 

Det er utrolig vigtigt at man sover godt, hvorfor man skal sørge for at man har en rigtig god seng, som kan støtte dig mens du sover. Søvn er en af grundstenene for en god tilværelse, samtidig med at søvn har stor indflydelse på din sundhed. Det kan være meget skadeligt ikke at få nok søvn, eller sove dårlig, hvilket kan ende ud i livsstilssygdomme, som kan være fatale. 

Derfor kan vi ikke understrege nok hvor vigtigt det er med søvn og god søvn starter med en god seng. I denne test har vi taget de bedste elevationsseng fra hver kategori. Det vil sige vi har en enkeltseng, en trekvart seng og en dobbeltseng med i vores test af elevationssenge. Du får altså de bedst fra alle verdener, når det kommer til elevationssenge.

Hvad enten du er på udkig efter en dobbeltseng eller en enkeltseng, så finder du den i denne test af elevationssenge. For at finde bedste i test elevationssenge, har vi nøje udvalgt nogle forskellige brands, som alle hver især står inde for en super god kvalitet, hvilket betyder du kommer til at sove godt, hvis du vælger en af disse. 

Der findes mange forskellige typer elevationssenge på markedet, hvorfor det meget nemt kan blive svært for dig at finde rundt i de forskellige senge, samt udvælge hvilken en du gerne vil have skal være din. Den proces har vi valgt at gøre meget nemmere for dig, ved at udvælge de bedste der er på markedet. 

Der er noget for ethvert budget, hvilket betyder at du helt sikkert også kan finde en seng der matcher dine behov og krav, som du har til en elevationsseng. Der findes så mange forskellige senge på nettet, at det kan være svært at danne sig et overblik over hvad der er godt, og hvor meget man skal regne med at betale for en elevationsseng. 

Vi har nøje udvalgt de brands som er med i denne test, for at sikre os at du finder den bedste seng, som støtter dig som den skal og giver dig den bedst mulige søvn. Disse senge skal altså være med til at gøre dit liv bedre, lige meget hvilken størrelse seng du er på udkig efter. Vi har altså sparet dig en masse tid ved, at du ikke selv skal undersøge markedet for senge. Det har vi gjort for dig. 

Stockholm Boxelevation – 90×200 cm

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
19.999,00 19.999,00 Køb her

Den første vi skal kigge på er en enkeltmandsseng som er produceret i Danmark, hvilket er din garanti for god kvalitet og en super lækker seng. Selv motoren i elevationssengen er lavet af det danske firma LINAK, som normalt laver systemer til hæve-sænkeborde til erhverv. Dermed er du altså sikret en kvalitetsrigtig seng, med en motor der holder i mange år. 

Man kan nemt se at de er sikre på deres kvalitet er i top, da der er 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud. Derudover er der 5 års garanti på motor og fjernbetjening til sengen. Det vidner altså om, at der virkelig er kræset for kvaliteten, når man smider om sig med så lange garantier på sine produkter. Det er altså din sikkerhed for, at du får noget der virkelig holder. Og det holder i mange år.

Som en ekstra fed gadget på denne seng er der installeret LED lys under den, så du kan se når du skal på toilettet om aftenen f.eks., men ikke ønsker at vække din partner, eller blot ikke ønsker for skarpt lys når du skal stå op om morgenen. Det er helt op til dig hvad du vil bruge lyset til, og der er sikkert flere ting man kan bruge det til, end det vi lige har listet op her. F.eks. hvis man gerne vil se tv i soveværelset og have noget belysning der er lidt mere hyggeligt end normalt lys. 

En anden fed feature på denne seng er, at man kan downloade LINAKs app, hvor man kan bruge sin smartphone som fjernbetjening til sengen. Det bliver altså ikke meget mere lir, end dette. Du behøver altså ikke længere have en fjernbetjening liggende ved siden af sengen, som i øvrigt er trådløs. Du kan blot hive din telefon frem, og så kan du nemt indstille sengen præcis som du vil have den. 

Der er i øvrigt tænkt meget over hvor meget den støjer, da det ikke er rart at man skal lytte til en seng der knirker eller larmer når man skal køre den op og ned. Derfor har man sørget for at udstyre denne seng med en støjsvag motor, som sikrer din nattesøvn er intakt, selvom din partner eller du selv skal ændre på indstillingen af sengen. 

Når det kommer til madrassen, så er denne model dobbeltfjedret, hvilket sikrer din komfort er helt i top. Det er naturligvis topmadrassen der gør det allerstørste arbejde, men det er meget vigtigt at man også huske at få en ordentlig madras, således at man kan sove godt. Til forskel fra mange andre madrasser som normalt er enkeltfjedret, så skiller denne sig ud. 

Dobbeltfjedre højner komforten i sengen samt gør at madrassen bliver dybere, hvilket giver et mere eksklusivt look til sengen. Madrassen er næsten 30 cm høj, hvilket giver den et helt unikt udtryk. Derudover er den polstret med 25 mm latex, hvilket sikrer komfort, støtte og åndbarhed. Øverst er madrassen udstyret med 5 komfortzoner. Desuden er den også udstyret med en antiskrid belægning, så topmadrassen ikke glider af, hvilket er noget af det mest irriterende. 

Specifikationer: 

 • Størrelse: 90×200 cm
 • Produceret i: Danmark
 • Højde 80 cm
 • Garanti: 25 år

MasterBed Lux Air60 Multi

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
14.899,00 14.899,00 Køb her

Den næste vi skal tage et kig på er en trekvart seng. Det er den størrelse som er lige mellem enkeltmandsseng og dobbeltseng. Den er altså super god, hvis du ikke har så meget plads i dit soveværelse, eller blot ikke ønsker at have så stor en seng. Den er faktisk også super god til gæsteværelser, hvis du gerne vil tilbyde dine gæster at kunne sove i en super god seng, som ikke fylder alverden. 

Det kan også være at du sover alene, og gerne vil have en lidt større seng, som man kan sove bedre i, og har mere plads, end hvis man f.eks. har valgt at have en enkeltmandsseng, som der ikke er nær så meget plads i. Denne model er produceret og udviklet i Danmark også. Denne model kommer med en topmadras, som er 6 cm tyk, hvilket giver dig en super god komfort. Du kan vælge mellem flere topmadrasser på siden, så du vælger den der er rigtig for dig. 

Ved at den er produceret i Danmark er du også sikker på at du får den bedste kvalitet. Din sikkerhed for at denne elevationsseng er helt i top, er at den kommer med 15 års garanti på fjedre og rammer. Derudover er der også en garanti på motoren i sengen på hele 5 år. Du er altså rigtig godt sikret i mange år, hvis du skulle gå hen og stå med en seng der går i stykker på den ene eller anden måde. 

Denne model kommer med multipocket fjedre, hvilket sikrer din komfort er helt i top. En multipocket fjedre seng henvender sig til dig der gerne vil sove trygt gang på gang, uden at du risikere at din seng bliver dårligere at sove i. Du har derudover også en kraftig men samtidig støjsvag motor i denne seng, som gør det muligt for dig at ændre på indstillingerne, uden at det larme unødigt meget. 

Tekstilen på denne model er ligeledes også lavet med en teknologi der hedder Merlin Magic, som er smudsafvisende. Det betyder altså at der skal en del til før der kommer mærker eller andet på din seng, som du ikke kan få af igen. Det er et super slidstærkt materiale, som sikrer at din seng holder i mange år frem endnu. Det er altså din sikkerhed for en seng der holder farven i mange år endnu. 

Fjernbetjeningen til denne seng er ligeledes trådløs, så du ikke skal have den hængende ned af siden på din seng. Det gør det altså meget nemmere for dig, så du ikke skal over i den samme side hver gang, for at hæve eller sænke din seng. Du kan altså blot tage fjernbetjeningen med dig i sengen. Det bliver ikke meget mere komfortabelt end det. 

Specifikationer: 

 • Størrelse: 140×200 cm
 • Produceret i: Danmark
 • Højde 43 cm
 • Garanti: 15 år

ESSENCE ELEVATIONSSENG

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
15.990,00 15.990,00 Køb her

Den sidste elevationsseng vi skal kigge på er denne dobbeltseng, som har en række lækre funktionaliteter, som du kan bruge til mange forskellige ting. Der er også en del gode ting på denne seng, som man ikke nødvendigvis får fra andre senge på markedet. Denne seng er en af de lidt højere senge i denne test. Den måler hele 66 cm i højden, når den har fuld højde inkl. topmadras og ben. 

Dermed har du altså en høj seng som er nemt at komme ud og ned i. Derudover er den lavet med multipocket fjedre, hvilket giver dig den allerbedste komfort, så du får den bedst mulige nattesøvn. Denne model har ligeledes en trådløs fjernbetjening, så du nemt kan styre hvordan din seng skal være indstillet. Denne model er ligeledes også udstyret med LED lys under sengen, som kan hjælpe dig når du skal på toilet om natten f.eks. 

Det er altså rart med to funktioner som lys og trådløs fjernbetjening, da det kan gøre mange ting en del nemmere for dig. Derudover er der naturligvis to forskellige fjernbetjeninger da du kan indstille sengen særskilt, således at din partner ikke skal ligge på samme måde som dig. Det vil man naturligvis helst ikke. Derudover så er motoren lavet af danske LINAK. Det er din garanti for god kvalitet, som holder i lang tid. Faktisk er der hele 5 års garanti på motor. 

Man kan hente LINAKs app hvis man gerne vil styre sin seng fra en telefon. Det gør det altså endnu nemmere, selvom du allerede har trådløs fjernbetjening til sengen. Det er en super fed gadget, som kan være brugbar for nogen, men kan være overflødig for andre. Der er 25 års garanti på sengen for fjederbrud og rammebrud, hvilket betyder at du er sikret en seng i mange år. 

Den er desuden lavet med en anti slip overflade på madrassen, således at du ikke oplever at topmadrassen glider af over tid, og du hele tiden må gå hen og rette på den. Det kan nemlig være meget irriterende over tid, hvorfor man har tilføjet denne funktion til denne elevationsseng. Dermed er du altså sikret at din topmadras, eller rullemadras, bliver hvor den skal være. 


Man kan vælge mellem to forskellige materialer i topmadrassen. Du kan vælge mellem latex og celcius. Latex er et naturlig produkt, som oftest bliver brugt i topmadrasser. Latex bliver brugt til topmadrasser til folk der har det varmt om natten, da materialet er godt til at transportere fugt væk når man sover. Det er derfor super godt til folk der sveder eller har det varmt mens man sover. 

Celcius er et skummateriale som er fremstillet til at trykaflaste dig når du sover, samt give dig den bedste komfort. Hvis du har problemer med ryggen, kan du med fordel vælge dette materiale. Det kan være det sidste der er med til at give dig bedre velvære, samt hjælpe dig af med dine rygproblemer. 

Specifikationer: 

 • Størrelse: 180×200 cm
 • Produceret i: Danmark
 • Højde 66 cm
 • Garanti: 25 år

Share.

About Author

Leave A Reply