Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/testbuddy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Barnevogn test

Barnevogn test

I denne test skal vi se nærmere på barnevogne, fordi det kan være meget svært at finde rundt i de mange forskellige typer og modeller. Der findes altså et hav af muligheder, hvorfor vi gerne vil hjælpe dig godt på vej, ved at udvælge fire forskellige barnevogne, som vi mener er nogle af de bedste på markedet, men som samtidig også er til at betale. 

Det er ingen hemmelighed at det kan være en særdeles dyr affære at skulle købe sig en barnevogn, da det nemt kan koste adskillige tusinde kroner. I denne test har vi taget noget med for alle pengepunge, samt forsøgt at ramme noget der kan falde i de flestes smag. I en test af barnevogne er man naturligvis nødt til at tage flere forskellige mærker med, for at sikre sig at man får så bred en test som muligt. 

Med denne test kan nemt find den bedste barnevogn, hvis du er på udkig efter sådan en. Der er sket en del over årene og derfor ser barnevogne noget mere anderledes ud, end de gjorde i gamle dage. Dengang var det med store hjul og kromdetaljer. Nu til dags er de langt mere afdæmpede og som oftest vælger folk en barnevogn i sort. 

Der er dog kommet en del barnevogne på markedet som ønsker at hylde den gammeldags barnevogn, og dermed har lavet en retro udgave af den klassiske barnevogn. Det har vi naturligvis også med i vores test. De hører naturligvis også med i en barnevogn test 2020, hvorfor vi har fundet plads til dem. 

På samme måde som med andre ting, så er der også trends inden for barnevogne. Det er ikke alle der følger dem, men en del gør faktisk, hvorfor vi har forsøgt at ramme trenden med de barnevogne vi har brugt i denne test. For at der skal være noget for alle, så har vi valgt nogle i forskellige prisklasser, som passer til langt de fleste. Det kan nemlig være dyrt og uoverskueligt at købe en barnevogn. 

For hvad gør egentlig den ene barnevogn bedre end den anden? Det vil vi prøve at kaste et lys på med denne test af barnevogn. Der findes et hav af forskellige barnevogne på markedet, så det kan være svært at sætte sig fast på noget som man gerne vil have. Vi håber med denne test at gøre dig klogere på nogle af de barnevogne, som vi mener er de bedste på markedet. 

Vi har taget udgangspunkt i barnevogne med plads til et barn. Flere af modellerne findes til flere børn, men i denne test har vi valgt ikke at tage udgangspunkt i disse, da langt de fleste har brug for en barnevogn til et enkelt barn. Derudover findes der faktisk også barnevogne som kan huse op til 6 børn af gangen og sikkert også flere. Disse bliver brugt af institutioner. 

BabyTrold barnevogn – X-Cellent

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.399,00 4.399,00 Køb her

Den første vi skal tage et kig på er fra BabyTrold, som er en dansk designet bestseller. Det er den man vælger når man gerne vil have det bedste af det bedste til sit barn. Den er udstyret med en række lækre detaljer som du kan gøre brug af, og som kan gøre din hverdag meget nemmere. 

Stellet på denne barnevogn er et letvægtsstel, som sikrer at barnevognen forbliver så let som mulig, men naturligvis uden at gå på kompromis med robustheden og hvor holdbar den er. Det betyder altså at du ikke skal bruge en hel masse kræfter på at skubbe den rundt, når du er ude at gå eller skal have dit barn til at sove. Det betyder utrolig meget for selve komforten når du skal gå med barnevognen. 

Hjulene på denne model er på hele 14”, hvilket også er med til at gøre det nemmere at skubbe barnevognen rundt, da den kan klare et lidt udfordrende terræn ved at den har lidt større hjul. Store hjul er dog ikke ensbetydende med at det er lettere at styre barnevognen rundt, men 14” er helt perfekt til de udfordringer du kan møde på din vej når du er ude at gå med barnevognen. 

Denne model er udstyret med et noget større liggemål end mange andre barnevogne. Den har nemlig hele 97 cm langt liggemål, hvilket betyder at du kan bruge din barnevogn i lang tid. Det betyder altså at du kan bruge barnevognen i noget længere tid, end du kan med andre barnevogne på markedet. Derfor er denne barnevogn også en god investering for dig. 

For at sikkerheden også er i top, er der indsyet reflekser i denne model, så man nemt kan se dig i mørket, når du kommer gående med barnevognen. Det giver dig altså muligheden for også at kunne gå i mørket, uden at skulle være bange for om barnevognen bliver set. Du skal naturligvis stadig selv huske at have reflekser på, så du også bliver set. 

Denne model kommer med en solkappe og kaleche med ventilation i kraftigt materiale, så du kan bruge den året rundt. Det er klart en af de bedste barnevogne på markedet, hvorfor den naturligvis også er med i denne test af barnevogne. Alt i alt en super god barnevogn, som helt sikkert også falder i din smag. 

Specifikationer: 

  • Mål: 30 x 60 x 95 cm
  • Liggemål: 97 cm
  • Vægt: 24 kg

Kensington – Silver Cross

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
19.998,00 19.998,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på er en sand klassiker inden for barnevogne. Det er super fed retro model som kommer fra mærket Silver Cross. Du skal vælge denne barnevogn, hvis du er glad for det lidt gammeldags look på barnevogne og gerne vil have en barnevogn der skiller sig ud fra mængden. Denne model får helt sikkert folk til at vende hoveder, da den ligner nogle af de klassiske barnevogne på en prik, bare opdateret med moderne fornødenheder. 

Hvis du er på udkig efter en barnevogn som ikke er som de andre barnevogne, er denne model helt sikkert den du skal gå efter. Meget af denne barnevogn er håndlavet, hvilket også afspejler sig i kvaliteten på denne model. Du får altså en super lækker barnevogn hvor der er kræset for detaljen og udelukkende valgt de bedste materialer, så dit barn kan få den bedste start på livet. 

Det er dog ingen hemmelighed at denne model er den suverænt dyreste i denne test, menF samtidig er det også den model som er allermest gennemført og som har de bedste detaljer. Barnevognen er desuden håndmalet og lavet i det flottest højglans finish, som giver den det helt unikke og eksklusive look, som Silver Cross har stilet meget efter. For at få et ekstra stempel som værende en af de bedste og mest gennemførte barnevogne på markedet, skriver formand for Silver Cross selv under på et ægthedsbevis, som følger med til barnevognen. 

Hele vejen igennem er denne barnevogn altså virkelig blevet puslet om og sørget for at gøres til den bedste du kan finde på markedet. Med flotte krom detaljer og en blanding af farver der spiller helt perfekt sammen, har Silver Cross virkelig formået at lave en af de smukkeste, men samtidig også bedste barnevogne du kan finde på markedet. 

Det eneste man skulle sætte en finger på ved denne model er liggemålet som “kun” er 89 cm, hvor de andre i testen er 97 cm. Det giver selvfølgelig lidt kortere levetid for denne model, men det er begrænset hvor meget det har af betydning for hvor længe man kan bruge denne barnevogn. Hvis du er på udkig efter den super fed og designmæssig perle af en barnevogn, så skal du vælge denne model. 

Specifikationer: 

  • Mål: 133 x 58 x 120 cm
  • Liggemål: 89 cm
  • Vægt: 27 kg

Babynor – Ydun

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.599,00 4.599,00 Køb her

Den næste vi skal se på i rækken af barnevogne er denne model fra Babynor. Mærket er Coops eget, hvilket betyder at det er din sikkerhed for dansk design og en dansk forhandler. Denne model henvender sig mest til byboerne, da den er hovedsagligt er tiltænkt bykørsel. Med det sagt, så betyder det selvfølgelig ikke, at du ikke kan bruge den, hvis du ikke bor inde i en by.

det gode med denne vogn er, at den kan bruges helt op til 3 års alderen, da den har et liggemål på hele 97 cm. Det giver altså dig muligheden for at kunne bruge denne model i  noget længere tid, end mange andre på markedet. Du kan altså bruge denne barnevogn fra de er helt små til de bliver ca. 3 år gamle. Det er selvfølgelig individuelt hvor store børn er i 3 års alderen. 

Da denne model blev designet var det med sovekomfort i højsædet, da det jo oftest er det man bruger en barnevogn til. Derfor har man i både kalechen og bunden udstyret denne barnevogn med ventilationshuller, så de har muligheden for at få den bedst mulige søvn, men samtidig også få den luft de skal have når de sover. Det giver dem en vidunderlig middagslur, så de er klar til resten af dagens strabadser. Derudover er der naturligvis også de sædvanlige ting såsom myggenet og solsejl. 

Denne model har to forskellige størrelser hjul. Den er udstyret med 10” drejelige forhjul og 14” faste baghjul. Det gør det altså meget nemmere at kunne navigere og styre barnevognen rundt på din vej. Du kan derfor også nemt dreje om hjørner og have den med steder hen, som man normalt ikke ville have den med hen. Det gør det også meget nemmere at navigere rundt mellem hylderne i supermarkeder f.eks. 

Med denne model har man også tænkt meget over at barnevognen skal fylde så lidt som muligt når den er klappet sammen. Derfor behøver du altså ikke gå ud at investere i en større bil, for at få plads til denne barnevogn. Tværtimod. Hvis du gerne vil have en god og allround barnevogn, som du kan bruge i byen, men også andre steder, har denne vores varmeste anbefalinger.  

Specifikationer: 

  • Mål: 119 x 62,5 x 121 cm
  • Liggemål: 97 cm
  • Vægt: 16 kg

Trille Dream

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.998,00 4.998,00 Køb her

Den sidste model vi skal kigge på er også en dansk designet barnevogn, med et solidt liggemål på hele 94 cm. Det kan altså betyde at du kan bruge barnevognen helt frem til barnet er omkring 3 år. Det giver en længere levetid for barnevognen, og dermed er det også en bedre investering, hvis man regner med at bruge barnevognen så længe. Du kan altså bruge denne barnevogn i længere tid end andre på markedet. 

Stoffet på denne barnevogn er blevet behandlet med en belægning der giver stoffet en vandafvisende og vandtæt overflade. På den måde holder du altså både dig selv og dit barn varmt og fri fra vand og vind. Det er noget af det allervigtigste når det kommer til at beskytte dit barn, således at du også kan have barnet sovende ude selvom det måske kan dryppe en smule. 

Med denne model har man tænkt meget over at barnevognen skal fylde mindst muligt når den er klappet sammen, så man nemmere kan transportere den i sin bil, når man skal fra sted til sted. Derfor behøver du altså heller ikke med denne model vælge en større bil, for at få plads til lige netop denne barnevogn. 

Du kan selv vælge mellem enten lufthjul eller kuglelejer, også kaldet massive hjul. Det er lidt forskellige hvad man ønsker at vælge, alt efter hvad man skal bruge barnevognen til. Hvis du skal bruge den meget i naturen eller kommer til at gå steder hvor man nemt kan komme til at punktere, så skal du vælge barnevognen med massive hjul på. Så slipper du altså for at du en dag punkterer et sted som gør det svært at komme videre. 

Du kan købe flere forskellige typer tilbehør til lige netop denne barnevogn, som også alt sammen findes inde på Babyshowers hjemmeside, hvor du også kan se alle de andre flotte vogne de har hos dem, hvis du ønsker. 

Share.

About Author

Leave A Reply