Autostol test

På denne side skal vi se nærmere på en række forskellige autostole. Det kan være svært at vælge lige præcis den autostol man gerne vil have, når man står med så mange forskellige modeller foran sig. Der er flere forskellige parametre der spiller ind når man skal vælge hvilken autostol man skal have, hvilket vi gerne vil hjælpe dig med at finde ud af, så du nemmere kan træffe en beslutning om hvilket autostol du skal have. 

Der er flere forskellige autostole med i denne autostol test, hvilket betyder at du nemmere kan vælge mellem dem. Vi har nemlig valgt det bedst af det bedste til vores test, så vi er sikre på at du får noget for dine penge. Der er sågar også en autostol testvinder med i denne test, hvilket også vidner om, at denne test har noget af det bedste med. Hvis du leder efter en autostol, men syntes det har været svært at finde rundt i, så skal du ikke bekymre dig mere, da du er havnet det helt rigtige sted. 

For at finde den bedste autostol, må man også kigge sig godt om, hvilket vi har gjort for dig. Du slipper nemlig for at skulle bruge en masse tid på at skulle lede hele nettet igennem, da vi har gjort det for dig. Dermed sparer du altså en masse tid, du ellers ville skulle bruge på at lede nettet igennem for autostole.

Vi har sørget for at have hele syv forskellige mærker med i denne test, således at vi rammer så bredt som overhovedet muligt og på den måde også rammer noget der måske har din interesse eller matcher dine behov. På den måde gør det også denne test til en af de bredeste på markedet, fordi vi netop har så mange forskellige ting med i denne test. Der er noget ved alle de her autostole som de andre ikke kan, hvilket er med til at gøre dem til nogle af de bedste på markedet, hvis du spørger os. 

Britax Discovery SL

Römer Discovery SL Sort autostol
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
849,00 849,00 Køb her

Den første vi skal kigge på kommer fra det meget velkendte Britax Römer, som er kendte for at lave nogle af de bedste autostole på markedet. Denne model er en af deres lidt mere prisvenlige, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med kvaliteten eller de egenskaber som mærket er kendt for at have. Du kan derfor stadig være sikker på at denne autostol er blandt de bedste på markedet. 

Det er muligt at indstille denne model på flere forskellige måder, hvilket gør det nemmere for dig at tilpasse den til dit barn. Denne model er lavet med det man kalder en høj ryg, hvilket betyder at man den er tiltænkt de lidt større børn, da det er dem som kan bruge denne type autostol. Derudover er den også udstyret med sidekollisionsbeskyttelse, hvilket er et kæmpe plus i en autostol og noget som der for det meste er i alle autostole nu til dags. 

Du kan nemt indstille højden på denne model, hvilket gør at den passer til dit barn gennem en længere periode, indtil de ikke længere behøver at sidde i en autostol længere. Når du skal fastspænde barnet gøres dette med en 3-punkts sele, hvilket betyder at den passer ind i de fleste biler, alt efter hvordan selen sidder i bilen. Det betyder dog også at dit barn er spændt langt bedre fast, end hvad man ellers ville i andre former for autostole.

Hvis dit barn godt kan lide at sidde og spise og drikke omme på bagsædet, så har denne model altså også en udtrækkelig kopholder og snackbakke, så de ikke spilder ud over det hele. Derudover er betrækket vaskbart, hvilket også højner kvaliteten af denne autostol. Alt i alt en super god autostol som de fleste kan bruge og som passer til langt de fleste biler og børn. Derudover er det også den anden billigste i denne test, hvilket også understreger at du virkelig får noget for dine penge, hvis du vælger et mærke som Britax Römer. 

Specifikationer: 

 • Farve: Sort
 • Barnets vægt: 15-36 kg
 • Sele: 3 punkt
 • Alder: 4-12 år
 • Sidebeskyttelse: Ja
 • ISOFIX: Ja

Eichhorn Plus isofix SP

Eichhorn Plus isofix SP autostol
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.599,00 1.599,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på kommer fra et mindst lige så populært mærke, nemlig Eichhorn. Denne model har mange forskellige gode ting, som flere af de andre autostole i denne test ikke har. Det betyder altså at du her får en ener, hvilket også gør den til en af de bedste på markedet, hvorfor den selvfølgelig skal have en plads i vores test. Denne model er udstyret med Isofix, hvilket gør det nemt for dig at installere den i bilen ved blot at klikke den i. 

Modellen her er henvendt til de mindre børn. Her menes der fra 9 måneder indtil 4 års alderen, hvorefter de skal ud af denne autostol og have en større. Det vil med andre ord sige en vægt på omkring 9-18 kg, hvis man gerne vil regne på denne måde. Alle deres stole er løbende udviklet og forbedret for at sikre at deres stole altid er helt up to date med hvad der rører sig på markedet både designmæssigt, men i den grad også sikkerhedsmæssigt, for at de har de bedste autostole på markedet. 

For at sikre dit barn bedst muligt er denne model udstyret med sidebeskyttelse, hvilket kan redde liv i en situation med en sidekollision. For at gøre turen rar for barnet, kan man vælger at sætte det medfølgende sovebeslag på, så barnet ikke får solen i hovedet når det skal sove eller hvile sig. Denne model er fremadvendt, hvilket betyder at den ikke egner sig til at være på forsædet af bilen. For at du nemt kan vaske betrækket er det meget let at pille af, hvorefter det kan vaskes ved 30 grader. 

Alt i alt en super god autostol fra et mærke som er vant til at lave nogle af de bedste autostole på markedet, hvilket er din sikkerhed for at du altid får et super godt produkt når du bestiller fra dem. Modellen her er udstyret med en 5 punktssele som er sikrer at dit barn altid er godt spændt fast i tilfælde af ulykker. Stolen har alle de nødvendige godkendelser som det kræver for at må sælge en autostol på det danske marked. 

Specifikationer: 

 • Farve: Sort
 • Barnets vægt: 9-18 kg
 • Sele: 5 punkt
 • Alder: 9 mdr-4 år
 • Sidebeskyttelse: Ja
 • ISOFIX: Ja

Doona+ autostol og klapvogn i ét

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.749,00 2.749,00 Køb her

Den næste vi skal se på er en helt og aldeles unik autostol. Denne model er unik fordi det er en kombination af flere forskellige ting. Hvis du er træt af at gå og bære på en tung autostol, skal du ikke længere bekymre dig om dette. Du trykker blot på en knap på autostolen, hvorefter den folder sig ud til en klapvogn, som gør det nemt for dig at rulle rundt med den, i stedet for at skulle bære den. Det bliver altså ikke meget nemmere at have en autostol med dig, hvis du f.eks. skal bære den over en distance, der kunne kræve pauser. 

For at det ikke skal være løgn, så overholder den også de krav som de fleste flyselskaber betegner som værende håndbagage. Dermed kan du altså også tage den med ud på en rejse, hvor du f.eks lejer en bil, hvor du skal bruge en autostol. Det bliver altså ikke meget smartere. Denne autostol er den første i verden som er en kombineret autostol og klapvogn. Det er altså en vaskeægte innovation vi har med at gøre her. 

Du behøver ikke engang at skulle have barnet op fra autostolen når du skal lave den om til en klapvogn. Du kan blot lade barnet sove, mens du slår hjulene ud, som i øvrigt kun foregår ved et tryk på en knap. Endnu en fordel ved dette er, at du ikke behøver at gøre plads i bagagerummet til en barnevogn eller klapvogn, hvis du blot skal lidt rundt i byen f.eks. Det kan du blot bruge din autostol til. Det bliver altså ikke mere simpelt og lækkert end med denne model fra Doona+.

Selvom denne model er lidt atypisk så opfylder den stadig alle de sikkerhedskrav det kræves af en autostol, for at den må bruges i bilen, som klapvogn, vugge eller bærestol. Den har altså endnu flere sikkerhedsgodkendelser end alle de andre autostole på markedet, hvilket må siges at understrege hvor unik denne model rent faktisk er. Der er tilmed også beskyttelse mod sidekollisioner, så du mindsker skaderne hvis dette skulle ske. Der er tilmed også en babyindsats med til denne model, som gør at dit barn også kan bruge autostolen fra de er 0-3 måneder.

Specifikationer: 

 • Farve: Grå/sort
 • Barnets vægt: 0-13 kg
 • Sele: 3 punkt
 • Alder: 0-12 måneder
 • Sidebeskyttelse: Ja
 • ISOFIX: Modul kan tilkøbes

Premium – BeOne

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Køb her

Nummer fire i rækken af autostole bringer os til Premium, som har lavet en super fed model, med tanke på pris, design og sikkerhed. Målet med denne autostol var at skabe en af de sikreste autostole på markedet, men samtidig holde prisen nede og lave et flot design. Det må man sige at denne model virkelig har ramt, da der er blevet skabt en særdeles fin autostol, som kan bruges af langt de fleste mennesker. Udover sikkerhed og design, er der lagt meget vægt på komforten også. 

Der medfølger en støttepude til nyfødte børn, som er aftagelig, hvis du har brug for at have dit spædbarn med i bilen. For at beskytte barnet bedst muligt har denne model sidebeskyttelse, som gør at barnet er beskyttet bedst muligt mod sidekollisioner, som kan være fatale. Du kan nemt justere på selepuderne samt hovedstøtten på denne model, som gør at dit barn får den optimale komfort til de lidt længere ture. For at sikkerheden skal være maksimal rådes man til at have bærehåndtaget oppe under kørsel. 

Modellen her er bagudvendt, hvilket betyder at den ikke må sættes på sæder med airbag, som f.eks. passagersædet. Hvis betrækket bliver beskidt og må vaskes, kan du nemt tage det af autostolen og vaske det ved 30 grader, så dit barn igen kan sidde i et friskt og rent betræk. Du fastspænder barnet ved hjælp af en 3 punkts sele, som gør at dit barn altid er optimalt fastspændt. Din sikkerhed for et godt produkt, er at denne model er fremstillet i Europa, hvilket betyder den er fremstillet i allerhøjeste kvalitet, hvilket kan give dig ro i maven, når du sætter dit barn i den. 

Hvis du er på udkig efter en super god og billig autostol, så er det helt klart at overveje om denne model ikke er noget for dig. Du får altså virkelig meget for dine penge, når du vælger en model som denne. Du kan for næsten ingen penge får en kvalitetssikret og lækker autostol, som vil sørge for at holde dit barn komfortabel og sikkert. Alt i alt en super god autostol, som vil falde i de flestes behov.

Specifikationer: 

 • Farve: Sort
 • Barnets vægt: 0-13 kg
 • Sele: 3 punkt
 • Alder: 0-9 måneder
 • Sidebeskyttelse: Ja
 • ISOFIX: Nej

Safety1st – Road Fix

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.199,00 1.199,00 Køb her

Den næste vi skal kigge på en lækker sag fra Safety1st, som er et særdeles velkendt mærke blandt autostole. Denne model har en lidt længere levetid om man vil. Du kan altså bruge denne i mange flere år end du kan bruge flere andre autostole i denne test. Det betyder også at det er en langt bedre investering, hvor du får langt mere for dine penge. Ofte er autostole kun brugbare i et år eller nogle måneder, alt efter hvilken autostol det er. Med denne model får du en autostol der kan bruges fra dit barn er ca. 3 år og helt op til barnet fylder 12 år. 

Fordi den kan bruges så mange år, så er den nødt til at kunne indstilles på flere forskellige måder, så den passer gennem tiden. Det betyder naturligvis at du kan indstille højden på nakkestøtten, men noget specielt ved denne model er, at når du indstiller højden, så udvides ryglænet ligeledes også, så det passer bedre til barnet. Det betyder altså at du kun behøver at indstille denne autostol et sted, hvorefter resten følger med automatisk og giver dit barn den ultimative komfort. 

Det må siges at børn vokser en del i den angivne alder, hvorfor denne model er helt eminent og kan spare dig en helt masse penge, da du ikke skal ud at købe 2-3 forskellige autostole gennem dit barns liv, men blot kan vælge en der kan bruges fra de er yngre og frem til de ikke længere skal bruge en autostol længere. Derfor skal du altså ikke bruge nær så mange penge på autostole, som du ellers skulle, hvis modellen ikke passede til børn i denne aldersgruppe.

Der er hele to måder at fastspænde denne model til sædet. Det kan gøres med enten ISOFIX eller 3-punkt sele hvilket gør at du kan have denne model i alle biler. Ligesom mange andre autostole kan dennes betræk også pilles af og vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Dermed kan du altså sørge for at dit barn altid har en ren trone at sidde på. Ligesom flere andre autostole på markedet har denne model også sidebeskyttelse, i tilfælde af en sidekollision, så vil barnet været beskyttet bedst mod dette. 

Specifikationer: 

 • Farve: Sort
 • Barnets vægt: 15-36 kg
 • Sele: 3 punkt
 • Alder: 3-12 år
 • Sidebeskyttelse: Ja
 • ISOFIX: Ja

Cybex autostol – Pallas M-Fix

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.799,00 2.799,00 Køb her

Næste i rækken er fra Cybex, som laver mange forskellige flotte autostole. Denne model er noget helt for sig selv, da den nogle af de fedeste funktioner, samtidig med at den er blevet kåret til bedst i test i Maj 2017 af Stiftung Warentest og ADAC. Det betyder altså denne model er helt i særklasse og tilmed har stemplet med sig, som værende den bedste i sin tid. Det er dog ikke svært at se hvorfor denne model er kåret til lige netop dette, hvis man kigger på listen over de ting som den kan. 

For det første så kan du bruge den fra barnet vejer 9 kg og til de er fyldt 11 år. Det må siges at være en meget lang levetid for en autostol, hvilket gør den til en super god autostol. Du kan indsætte en sikkerhedspude på denne model, hvilket gør at du kan køre med dit spædbarn fra 9-18 kg. Når du kommer over det, så tager du blot sikkerhedspuden ud, så kan du bruge den til dit barn vejer op til 36 kg. Det betyder altså alverden til forskel fra mange andre autostole, fordi den netop kan bruges i længere tid. 

På de varme dage kan det være meget hårdt for et barn at sidde i en varm autostol, hvilket denne model har gjort op med. Der sidder et integreret ventilationssystem i ryglæn og sæde, hvilket giver en optimal og behagelig temperatur for dit barn, så du ikke skal bekymre dig om dit barn har det godt omme i autostolen, for det har det med sikkerhed. For at krydre komforten endnu mere, så er denne model mulig at indstille på hele tolv forskellige måder i højden, så du på den måde kan indstille den helt præcist til lige netop dit barns behov. 

Du kan installere denne model både med og uden ISOFIX, hvilket gør det meget nemt for dig at have den i din bil, lige meget hvilken model det er, næsten. Den passer i hvert fald til langt de fleste biler, hvilket gør det til en meget fleksibel autostol, som passer til de flestes behov, hvilket også gør den til en stor favorit blandt mange. Hvis du gerne vil have en vaskeægte testvinder til dine børn, skal du helt klart vælge denne model. Den er i den lidt dyrere ende, men til gengæld holder den i mange år og dit barn vil elske den.  

Specifikationer: 

 • Farve: Sort
 • Barnets vægt: 9-36 kg
 • Sele: 3 punkt
 • Alder: 0-11 år
 • Sidebeskyttelse: Ja
 • ISOFIX: Ja

Welldon Royal

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.248,00 1.248,00 Køb her

Rosinen i pølseenden er denne fine sag fra Welldon. Denne model er super fed og har en række forskellige funktioner, som gør den til en af de bedste på markedet, hvis du spørger os. Denne model kan bruges til børn i alderen fra 1-6 år ca. Det betyder altså at du kan bruge den i flere år, hvilket gør den til en meget alsidig autostol. Du kan indstille den i hele 5 positioner alt efter om dit barn skal sove eller hvile sig, eller blot sidde op. Det gøres med blot en hånd. 

Der er naturligvis også sidebeskyttelse på denne model, hvilket gør den til en meget sikker autostol, som kan være med til at beskytte dit barn mod kollision fra siden. Modellen kan bruges af børn på 9-25 kg, hvilket gør at de fleste børn i alderen 1-6 år som sagt kan bruge den. Den monteres fremadvendt, hvilket betyder at du kan se dit barn i bakspejlet når du kører og barnet kan ligeledes se ud af vinduet og følge med i hvad i passerer. 

Hvis du er på udkig efter en autostol som kan bruges i en del år, og som i den grad er fremstillet med kvalitet for øje, så er denne model helt sikkert en du bør overveje når du skal ud at købe dig en ny autostol. Du får en hel del for pengene, hvis du vælger en autostol som denne fra Welldon, som er en favorit blandt mange mennesker verden over. Med en pris i den lavere ende for en autostol, kan du regne med at gøre dig en god investering for fremtiden med lige netop denne. 

Specifikationer: 

 • Farve: Sort
 • Barnets vægt: 9-18 kg
 • Sele: 5 punkt
 • Alder: 1-6 år
 • Sidebeskyttelse: Ja
 • ISOFIX: Nej
Share.

About Author

Leave A Reply